Parket, laminaat, kurk, vinyl, pvc-stroken, ... ? FloorHouse!

Renovatie of bouwplannen? Kies dan voor de juiste vloerbedekking. Want uw vloer is een belangrijk sfeerelement én blikvanger in huis. Net zoals FloorHouse de vloerreferentie in Antwerpen en omstreken is. Kijken en kiezen is gemakkelijk, in de vijf overzichtelijke winkels: in Aartselaar, Antwerpen, Wommelgem, Turnhout en Hasselt.

Het grootste aanbod vloeren in Antwerpen en omstreken

Het ruimste aanbod topmerken voor vloeren? Dat vindt u bij FloorHouse: met 800 parketvloeren in een waaier van houtsoorten, meer dan 1000 laminaatvloeren en een uitgebreid gamma kurk, click-vinyl en pvc-stroken. Inclusief de geknipte plaatsingsproducten, afwerkingsproducten en onderhoudsproducten. Handig, toch, alles onder één dak?

Topkwaliteit mét laagsteprijsgarantie

De beste kwaliteit tegen de laagste prijs? Die vindt u in de FloorHouse-winkels. Want is een vloer uit ons aanbod elders in een fysieke winkel België goedkoper (dus geen webshop)? Dan passen wij meteen onze prijs aan. Dat is onze laagsteprijsgarantie! Hier boven op krijgt u een gratis standaard ondervloer of 10% korting op de lijm. Zo ben je bij FloorHouse steeds zeker van de goedkoopste deal.

Vertrouw op onze ervaren plaatsingsdienst

Geen handige harry? Laat onze ervaren en erkende vaklui uw vloer plaatsen, dan bent u gerust. Uw vloer ligt er snel perfect bij. Want stipte afspraken en hoogstaande kwaliteit zijn onze handelsmerken. Hier boven op geniet je van 10 jaar garantie op de plaatsing.

Liever zelf aan de slag? Dat kan!

Doe-het-zelver of professional? Steek dan zelf de handen uit de mouwen en reken op onze experts voor deskundig advies. En op ons assortiment plaatsingsproducten, afwerkingproducten én onderhoudsproducten voor het juiste materiaal.

Renovatie? Huur uw toestel, inclusief advies

Uw vloer renoveren en goed onderhouden, loont de moeite. Klop dus aan bij onze verhuurdienst voor het juiste toestel, zoals een schuurmachine, en ga aan de slag. Wees gerust: onze deskundigen leggen u vakkundig uit hoe u te werk gaat. Zodat u honderd procent zeker bent van het eindresultaat.

Renoveren of bouwen? Kom snel over de vloer bij FloorHouse.