Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Osmo Decorwas 3151 blauw grijs 0,125l

Art nr. OSMO40018
Osmo Decorwas is geschikt voor de bescherming en decoratieve veredeling van het hout binnenshuis: zoals bijvoorbeeld lambrisering, lijstwerk, balken en deuren. Het is ook geschikt voor verlijmd hout, spaanplaat en MDF. Ideaal als gekleurde grondlaag voor een houtenvloer en om donker houten
Uw prijs
€ 11,95
prijs per Stuk
Stuk
Totale prijs incl. BTW
11,95
Omschrijving
Osmo Decorwas is geschikt voor de bescherming en decoratieve veredeling van het hout binnenshuis: zoals bijvoorbeeld lambrisering, lijstwerk, balken en deuren. Het is ook geschikt voor verlijmd hout, spaanplaat en MDF. Ideaal als gekleurde grondlaag voor een houtenvloer en om donker houten oppervlakken te kleuren.
Specificaties
Omschrijving Osmo Decorwas 3151 blauw grijs 0,125l
Merk Osmo
Verkoopeenheid STUK
Aanbrengen

Gebruiksaanwijzing

1. Het product 2 minuten goed doorroeren. Na het openen van het blik zijn de Olie en Was namelijk gescheiden.

2. De eerste laag Decorwas Transparant aanbrengen op het nieuwe of geschuurde hout en deze vervolgens uitpoetsen met een Witte Pad of een oude (thee)doek op het nieuwe of geschuurde hout.

3. Binnen 20 minuten de Decorwas Transparant droogpoetsen met een fleece pad. Dit zorgt ervoor dat er niet te veel product wordt aangebracht.

4. Fouten die tijdens het aanbrengen zijn ontstaan kunnen tot 30 minuten na het aanbrengen op het natte oppervlak worden bijgewerkt. Denk hierbij aan aanzetstrepen van een roller, of haren van een kwast.

5. De droging van de eerste laag duurt ongeveer 8-10 uur (bij 23 graden en 50% relatieve Luchtvochtigheid). Bij lagere temperaturen of een hogere luchtvochtigheid duurt het drogen langer. Voor een goede ventilatie moet ten alle tijden worden gezorgd. Zorg er dus voor dat ramen en deuren open staan.

6. Licht gekleurd effect: Binnen 20 mintuen na het aanbrengen van de eerste laag Decorwas Transparant met een doek of witte pad in de uitpoetsen in de richting van de houtnerven. Intensief gekleurd effect: Als een intensieve kleurintensiteit gewenst is, herhaal het “Licht gekleurd effect” proces. Maximaal 2 kleur lagen aanbrengen.

7. Zowel met een “Licht gekleurd effect” en “Intensief gekleurd effect” dient het oppervlak afgewerkt te worden met de Hardwax-Olie Kleurloos. Bij 1 laag Decorwas, dienen er 2 lagen Hardwaxolie worden aangebracht. Bij 2 lagen decorwas is 1 laag Hardwaxolie voldoende.

8. Droging van de Hardwax-Olie Kleurloos bedraagt ongeveer 8-12 uur.
    Laden
    Laden
    Veilig online betalen met o.a.
    Levering / pakketverzending naar BE en NL