Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

BerryAlloc Pure Click 55 Stone zinc 907D 60000072

Art nr. BERR70703
De collectie PURE Click 55 Stone 612 vinyl tegels van Berry-Alloc is in tegenstelling tot echte natuursteen tegels heel gemakkelijk te plaatsen – dankzij het innovatieve pure clicksysteem. De tegels meten 612 x 612 mm en zijn door natuurgetrouwe stenen decors gekenmerkt. De vinyl tegels zijn
Adviesprijs
€ 39,95
prijs per m²
Uw prijs
€ 29,95
prijs per m²
Prijs per pak
€ 67,30
prijs per pak
Pakinhoud (m²)
2,247

BEREKEN HIER UW VOORDEEL:

PAK
Totale prijs incl. BTW
67,3
 • voor intensief gebruik
 • Lifetime garantie
 • geproduceerd in Europa
Omschrijving

De collectie PURE Click 55 Stone 612 vinyl tegels van Berry-Alloc is in tegenstelling tot echte natuursteen tegels heel gemakkelijk te plaatsen – dankzij het innovatieve pure clicksysteem. De tegels meten 612 x 612 mm en zijn door natuurgetrouwe stenen decors gekenmerkt. De vinyl tegels zijn echte geluiddempers en daarom een uitstekende keuze voor het eerste verdiep, maar deze vloer kan overal geplaatst worden. Want de volledige PURE reeks van Berry-Alloc is bovendien ook nog 100% watervast.

U kunt tussen verschillende stenen decors kiezen – zoals Disa, Monsanto en Zinc in diverse kleurnuances. De ZINC 907D is van een diepbruin-grijze tint en vormt een intense, indrukwekkende basis voor uw interieur. De slijtagelaag is 0,55 mm dik – de tegels zijn dus goed bestendig tegen krassen en gewone gebruikssporen en absolut geschikt voor ruimtes die intensief worden belopen.

Voor de plaatsing dient u maar weinig tot niets voor te bereiden: De PURE tegels kunnen rechtstreeks op bijna elke ondervloer worden geplaatst: bovenop beton, tegels, hout en de meeste bestaande harde vloerbedekkigen. De enigste voorwaarden zijn, dat de ondergrond schoon, droog en glad is. De tab "installatie" geeft gedetailleerde informatie over de plaatsing van de BerryAlloc Pure Click 55 Stone612 zinc 907D in de vorm van een film.

Specificaties
Omschrijving BerryAlloc Pure Click 55 Stone zinc 907D 60000072
Merk BerryAlloc
Type click vinyl
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 2,25
Planken per pak 6
Lengte (mm) 612
Breedte (mm) 612
Dikte (mm) 5
Uitvoering tegel - steenlook
Decor zinc 907D
Slijtlaag (mm) 0,55
V-groef 4-zijdig micro
Garantie res. (jaar) lifetime
Klasse intensief
Kliksysteem dreamClick
Legmethode zwevend
Ondervloer niet geïntegreerd
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig ja
Installatie

Handige tips en tricks voor de zelf-plaatsing van de BerryAlloc Pure Click 55 Stone612 zinc 907D


Tips & trucs

Click-vinyl en rubber

 • Om uw vloer in optimale conditie te houden en om vuil en steentjes op uw vloer te vermijden, is het belangrijk om voor alle ingangen vloermatten te leggen. Vloermatten zullen vermijden dat schurende deeltjes via de schoenen op de vloer komen en dit zal schade beperken.
 • Gebruik geen matten met een rubberen achterkant, want langdurig contact met rubber kan permanente vlekken op uw click-vinyl vloer veroorzaken.
 • Bureaustoelen, fitnesstoestellen etc. … moeten ook het best worden voorzien van niet-rubberen zwenkwieltjes of pootjes om een permanente beschadiging van uw vloer te vermijden.
 • Gebruik dan ook zachte niet-rubberen vilten beschermingspads onder de poten van meubelen en stoelen.

Het juiste onderhoud

Verwijder eerst alle vuil en stof van de vloer met een stofzuiger. Reinig de vloer vervolgens met water en een neutraal schoonmaakproduct (Alle andere schoonmaakproducten kunnen stoffen bevatten die het vloeroppervlak kunnen beschadigen.) Gebruik geen chloorhoudende oplosmiddelen. Gebruik nooit was of vernislakken. Door de coating van de toplaag is een speciale behandeling na installatie niet nodig.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL