Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Gascogne Grenen massief rustiek ABC onbehandeld GO2-2mm 21x170x2000mm 310038

Art nr. GASC00012
Deze grenen parketvloer van Gascogne is een massief parket van een rustieke selectie (ABC) die gekenmerkt wordt door de duidelijke aanwezigheid van knopen en noesten. Deze typische look van een Grenen houten vloer straalt bijzonder veel warmte uit en laat meteen denken aan een gezellige inrichting
Uw prijs
€ 19,95
prijs per m²
Prijs per pak
€ 27,13
prijs per pak
Pakinhoud (m²)
1,36

BEREKEN HIER UW VOORDEEL:

PAK
Totale prijs incl. BTW
27,13
 • Massief grenen
 • afwerking naar eigen keuze
 • warme uitstraling
Omschrijving
Deze grenen parketvloer van Gascogne is een massief parket van een rustieke selectie (ABC) die gekenmerkt wordt door de duidelijke aanwezigheid van knopen en noesten. Deze typische look van een Grenen houten vloer straalt bijzonder veel warmte uit en laat meteen denken aan een gezellige inrichting volgens de Scandinavische lijnen. Maar een grenen parket kan met heel veel interieurstijlen gecombineerd worden.

Deze parketvloer is een massieve vloer. Dat wil zeggen dat de plank uit een stuk grenen hout werd gezaagd. De planken dienen vernageld worden gelegd. Indien u hier niet zelf mee aan de slag wenst te gaan, staan onze professionals er altijd klaar voor u. Bespreek gerust uw vloerenproject met een van onze experten.

Het parket is nog onbehandeld. Dat wil zeggen dat u deze vloer na de plaatsing nog naar uw keuze kunt (laten) afwerken: met vernis, een traditionele olie, een Hardwax olie of boenwas. Vraag graag raad aan onze FloorHouse adviseurs die u graag verder helpen bij het bepalen van de juiste afwerkingslaag afhankelijk van de toepassing.
Specificaties
Omschrijving Gascogne Grenen massief rustiek ABC onbehandeld GO2-2mm 21x170x2000mm 310038
Merk Gascogne
Type parket
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 1,36
Lengte (mm) tot 2000
Breedte (mm) 170
Dikte (mm) 21
Uitvoering plank
Houtsoort Grenen
Afwerking onbehandeld
V-groef 2-zijdig 2mm
Legmethode vernageld
Sortering rustiek ABC
Opbouw massief
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL