Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Click Vinyl / LVT: De comfortvloer - 145

Vinylvloeren zijn vervaardigd uit een veerkrachtige kunststof waarbij de slijtweerstand bepaald wordt door de dikte van de toplaag. U kunt vinylvloeren in verschillende “vormen” vinden: op rol of als tegel met een verlijmde plaatsing en als klikbare uitvoeringen met een MDF- of een kunststofdrager. FloorHouse is gespecialiseerd op de laatste categorie: een vinylvloer met kliksysteem die dankzij een kunststofdrager en een hoogkwalitatieve toplaag een tal aan voordelen voor u biedt.

Meer lezen over click-vinyl:
 • Oneindige mogelijkheden
 • Grotendeels ook voor vochtige ruimtes
 • Zelf geplaatst in een handomdraai
11 product(en) gevonden

  Verschillende namen voor een vloer


  U kunt vinylvloeren onder verschillende benamingen vinden: Ze worden verkocht als LVT-tegels, voor het Engelse “luxury vinyl tiles”, vinylstroken, pvc vloeren (poly-vinyl-chloride) of klik-vinyl. Quick-Step heeft er zelfs nog een nieuwe naam voor zijn eigen vinyl-collecties gecreëerd: Livyn, een anagram van vinyl. Maar toch beschrijven zij allemaal een en dezelfde soort van vloerbedekking: hoogkwalitatieve planken of tegels gemaakt zonder het gebruik van natuurlijke materialen en met een innovatief kliksysteem voor gemakkelijke plaatsingen.

  De voordelen van click-vinyl


  Veel mensen geven vinylvloeren de voorkeur, omdat ze dankzij de kliksystemen in een handomdraai zelf geplaatst kunnen worden, zeer onderhoudsvriendelijk zijn en een hoge weerstand bezitten tegen intensieve loopfrequentie, speelgoed, huisdieren of hakken. Bovendien kunnen al onze vinylvloeren op vloerverwarmingen geplaatst worden. En dan hebben wij nog niet over de ontelbare designs en decors gesproken: Vandaag zijn vinyl vloeren nauwelijks nog te onderscheiden van houten vloeren of stenen tegels: De oppervlaktes zijn gedeeltelijk zo behandeld dat u het materiaal van de toplaag kunt voelen. De kleuren oriënteren zich exact aan de voorbeelden uit de natuur. Uiteraard zijn er ook fantasiedecors verkrijgbaar, voor al diegene die hun kamers met een individuele look willen laten stralen.

  Revolutionaire click-systemen


  Bij FloorHouse kiest u uitsluitend uit topmerken met een handig clicksysteem - geen systemen op rol! Er moet ook niet meer met lijm gewerkt worden. Ook ingewikkelde voorbereidingen zijn er niet voor nodig. In een wip krijgt u een glad, egaal eindresultaat - ook op een oneffen ondergrond. Volg hiervoor de instructies van de fabrikant en u heeft uw nieuwe vinylvloer in een handomdraai zelf geplaatst. Indien het merk aan ons een installatievideo ter beschikking heeft gesteld, kunt u de film op de betreffende productdetailpagina terugvinden. Klik daarvoor op de tab “installatie” en bekijk hoe die vloer geplaatst moet worden.

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL