Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

BerryAlloc Pure Click 40 lime eik 139S 60000024

Art nr. BERR70410
De collectie PURE Click 40 Standaard vinyl planken van Berry-Alloc wordt gekenmerkt door een zeer innovatief zwevend installatiesysteem dat u de vloer in een handomdraai laat plaatsen – dankzij een vergrendelingsprofiel op alle vier zijkanten van elke plank. De vinyl planken kunnen op bijna elke
Adviesprijs
€ 34,95
prijs per m²
Uw prijs
€ 28,88
prijs per m²
Prijs per pak
€ 62,50
prijs per pak
Pakinhoud (m²)
2,164

BEREKEN HIER UW VOORDEEL:

PAK
Totale prijs incl. BTW
62,5
Omschrijving

De collectie PURE Click 40 Standaard vinyl planken van Berry-Alloc wordt gekenmerkt door een zeer innovatief zwevend installatiesysteem dat u de vloer in een handomdraai laat plaatsen – dankzij een vergrendelingsprofiel op alle vier zijkanten van elke plank. De vinyl planken kunnen op bijna elke ondergrond geplaatst worden. U kunt uit een grote waaier houten decors kiezen, die ook goed met elkaar harmoniëren indien u wenst, verschillende kleurnuances te combineren. Er zijn dus geen grenzen voor uw creativiteit.

De PURE Click 40 collectie is geluiddempend, waterdicht en gemakkelijk te onderhouden. Deze reeks is voorzien van een 4-zijdige v-groef. De slijtagelaag is 0,4 mm dik. Elke plank meet  1326 x 204 mm.

Specificaties
Omschrijving BerryAlloc Pure Click 40 lime eik 139S 60000024
Merk BerryAlloc
Type click vinyl
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 2,16
Planken per pak 8
Lengte (mm) 1326
Breedte (mm) 204
Dikte (mm) 5
Uitvoering plank - houtlook
Decor lime eik 139S
Slijtlaag (mm) 0,4
V-groef 4-zijdig micro
Garantie res. (jaar) lifetime
Klasse normaal residentieel – klasse32/AC4
Kliksysteem dreamClick
Legmethode zwevend
Ondervloer niet geïntegreerd
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig ja
Installatie

Handige tips en tricks voor de zelf-plaatsing van de BerryAlloc Pure Click 40 lime eik 139S


Tips & tricks

Click-vinyl en rubber

 • Om uw vloer in optimale conditie te houden en om vuil en steentjes op uw vloer te vermijden, is het belangrijk om voor alle ingangen vloermatten te leggen. Vloermatten zullen vermijden dat schurende deeltjes via de schoenen op de vloer komen en dit zal schade beperken.
 • Gebruik geen matten met een rubberen achterkant, want langdurig contact met rubber kan permanente vlekken op uw click-vinyl vloer veroorzaken.
 • Bureaustoelen, fitnesstoestellen etc. … moeten ook het best worden voorzien van niet-rubberen zwenkwieltjes of pootjes om een permanente beschadiging van uw vloer te vermijden.
 • Gebruik dan ook zachte niet-rubberen vilten beschermingspads onder de poten van meubelen en stoelen.


Het juiste onderhoud

Verwijder eerst alle vuil en stof van de vloer met een stofzuiger. Reinig de vloer vervolgens met water en een neutraal schoonmaakproduct (Alle andere schoonmaakproducten kunnen stoffen bevatten die het vloeroppervlak kunnen beschadigen.) Gebruik geen chloorhoudende oplosmiddelen. Gebruik nooit was of vernislakken. Door de coating van de toplaag is een speciale behandeling na installatie niet nodig.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL