Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

BerryAlloc Pure Click 55 lime eik 963M 60000119

Art nr. BERR70566
De collectie PURE Click vinyl planken en tegels van BerryAlloc wordt gekenmerkt door een zeer innovatief installatiesysteem dat u de vloer in een handomdraai laat plaatsen. Daarbij kunnen de planken of tegels op bijna elke ondergrond geïnstalleerd worden. PURE heeft een uitstekende geluiddempende
Adviesprijs
€ 37,95
prijs per m²
Uw prijs
€ 27,95
prijs per m²
Prijs per pak
€ 60,48
prijs per pak
Pakinhoud (m²)
2,164

BEREKEN HIER UW VOORDEEL:

PAK
Totale prijs incl. BTW
60,48
Omschrijving

De collectie PURE Click vinyl planken en tegels van BerryAlloc wordt gekenmerkt door een zeer innovatief installatiesysteem dat u de vloer in een handomdraai laat plaatsen. Daarbij kunnen de planken of tegels op bijna elke ondergrond geïnstalleerd worden. PURE heeft een uitstekende geluiddempende eigenschap en is volledig waterdicht – de ideale click-vinyl vloer voor uw badkamer dus.

PURE Click 55 Standaard geeft u een grote keuze tussen verschillende natuurgetrouwe houten decors. De slijtagelaag is 0,55mm dik.

Specificaties
Omschrijving BerryAlloc Pure Click 55 lime eik 963M 60000119
Merk BerryAlloc
Type click vinyl
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 2,16
Planken per pak 8
Lengte (mm) 1326
Breedte (mm) 204
Dikte (mm) 5
Uitvoering plank - houtlook
Decor lime eik 963M
Slijtlaag (mm) 0,55
V-groef 4-zijdig micro
Garantie res. (jaar) lifetime
Klasse intensief
Kliksysteem dreamClick
Legmethode zwevend
Ondervloer niet geïntegreerd
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig ja
Installatie (kom eens testen)

DREAMCLICK-KLIKSYSTEEM: Kom eens testen!

Benieuwd naar hoe gemakkelijk deze BerryAlloc vloer te leggen is? Ervaar het zelf en kom eens langs in een van onze winkels: test met eigen handen op onderstaande stand hoe gemakkelijk het DreamClick-kliksysteem werkt! 

BerryAlloc DreamClickBerryAlloc DreamClick

Handige tips en tricks voor de zelf-plaatsing van de BerryAlloc Pure Click.

Tips & tricks

Click-vinyl en rubber

 • Om uw vloer in optimale conditie te houden en om vuil en steentjes op uw vloer te vermijden, is het belangrijk om voor alle ingangen vloermatten te leggen. Vloermatten zullen vermijden dat schurende deeltjes via de schoenen op de vloer komen en dit zal schade beperken.
 • Gebruik geen matten met een rubberen achterkant, want langdurig contact met rubber kan permanente vlekken op uw click-vinyl vloer veroorzaken.
 • Bureaustoelen, fitnesstoestellen etc. … moeten ook het best worden voorzien van niet-rubberen zwenkwieltjes of pootjes om een permanente beschadiging van uw vloer te vermijden.
 • Gebruik dan ook zachte niet-rubberen vilten beschermingspads onder de poten van meubelen en stoelen.

Het juiste onderhoud

Verwijder eerst alle vuil en stof van de vloer met een stofzuiger. Reinig de vloer vervolgens met water en een neutraal schoonmaakproduct (Alle andere schoonmaakproducten kunnen stoffen bevatten die het vloeroppervlak kunnen beschadigen.) Gebruik geen chloorhoudende oplosmiddelen. Gebruik nooit was of vernislakken. Door de coating van de toplaag is een speciale behandeling na installatie niet nodig.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL