Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

BerryAlloc Pure Click 55 Stone612 disa 101S 60000073

Art nr. BERR70704
De collectie PURE Click Stone 612 vinyl tegels van Berry-Alloc is in tegenstelling tot echte natuursteen tegels heel gemakkelijk te plaatsen – dankzij het innovatieve pure clicksysteem. De tegels meten 612 x 612 mm. De tegels zijn door natuurgetrouwe stenen decors gekenmerkt. De vinyl tegels
Adviesprijs
€ 39,95
prijs per m²
Uw prijs
€ 28,95
prijs per m²
Prijs per pak
€ 65,05
prijs per pak
Pakinhoud (m²)
2,247

BEREKEN HIER UW VOORDEEL:

PAK
Totale prijs incl. BTW
65,05
Omschrijving

De collectie PURE Click Stone 612 vinyl tegels van Berry-Alloc is in tegenstelling tot echte natuursteen tegels heel gemakkelijk te plaatsen – dankzij het innovatieve pure clicksysteem. De tegels meten 612 x 612 mm. De tegels zijn door natuurgetrouwe stenen decors gekenmerkt. De vinyl tegels zijn echte geluiddempers en daarom een uitstekende keuze voor het eerste verdiep. Daarenboven is de volledige PURE reeks van Berry-Alloc waterdicht.

U kunt tussen verschillende stenen decors kiezen – zoals Disa, Monsanto en Zinc in diverse kleurnuances. De slijtagelaag is 0,55 mm dik – de tegels zijn dus goed bestendig tegen krassen en gewone gebruikssporen.  

Specificaties
Omschrijving BerryAlloc Pure Click 55 Stone612 disa 101S 60000073
Merk BerryAlloc
Type click vinyl
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 2,25
Planken per pak 6
Lengte (mm) 612
Breedte (mm) 612
Dikte (mm) 5
Uitvoering tegel - steenlook
Decor disa 101S
Slijtlaag (mm) 0,55
V-groef 4-zijdig micro
Garantie res. (jaar) lifetime
Klasse intensief gebruik
Kliksysteem dreamClick
Legmethode zwevend
Ondervloer niet geïntegreerd
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig ja
Installatie

Handige tips en tricks voor de zelf-plaatsing van de BerryAlloc Pure Click 55 Stone612 disa 101S


Tips & tricks

Click-vinyl en rubber

 • Om uw vloer in optimale conditie te houden en om vuil en steentjes op uw vloer te vermijden, is het belangrijk om voor alle ingangen vloermatten te leggen. Vloermatten zullen vermijden dat schurende deeltjes via de schoenen op de vloer komen en dit zal schade beperken.
 • Gebruik geen matten met een rubberen achterkant, want langdurig contact met rubber kan permanente vlekken op uw click-vinyl vloer veroorzaken.
 • Bureaustoelen, fitnesstoestellen etc. … moeten ook het best worden voorzien van niet-rubberen zwenkwieltjes of pootjes om een permanente beschadiging van uw vloer te vermijden.
 • Gebruik dan ook zachte niet-rubberen vilten beschermingspads onder de poten van meubelen en stoelen.


Het juiste onderhoud

Verwijder eerst alle vuil en stof van de vloer met een stofzuiger. Reinig de vloer vervolgens met water en een neutraal schoonmaakproduct (Alle andere schoonmaakproducten kunnen stoffen bevatten die het vloeroppervlak kunnen beschadigen.) Gebruik geen chloorhoudende oplosmiddelen. Gebruik nooit was of vernislakken. Door de coating van de toplaag is een speciale behandeling na installatie niet nodig.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL