Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

IVC: Een wereldspeler op vlak van click-vinyl

Bij FloorHouse vindt u de collecties Primero, Divino en Ultimo Click, die dankzij een innovatief kliksysteem heel gemakkelijk en snel geplaatst kunnen worden. Daarbij kiest u altijd voor een vochtbestendige, geluiddempende en langdurige vloer, die in een groot aantal decors beschikbaar zijn.
62 product(en) gevonden

  Een compleet gamma recycleerbare designvloeren


  IVC International ontwikkelt en produceert vinylvloeren en is een onafhankelijke wereldspeler in de markt van de kunststofvloerbedekking. Op de productiesite van Avelgem in België wordt in een groene fabriek, die uniek in zijn soort is, op ecologisch verantwoorde manier een compleet gamma van recycleerbare designvloeren gemaakt.

  De collectie click-vinyl vloeren van IVC fascineert vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit en grote variatie aan afwerkingen en formaten. Het zijn modulaire tegels en planken met een levensechte textuur, ze bieden de mogelijkheid om flexibel en snel allerhande patronen te leggen.

  U kunt de collecties van de IVC Group hier op onze webshop bekijken of ook gerust in een van onze winkels langsgaan, om de click-vinyl planken en tegels in het echt te bekijken. Want de afbeeldingen op deze webshop voldoen niet altijd aan de realiteit. Denk daarbij vooral aan daglicht, kunstlicht en schaduwen die een decor of kleurnuance op verschillende manieren kunnen beïnvloeden.

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL