Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Quick-Step Livyn: Luxe click-vinyl vloeren

De nieuwe generatie luxe vinyl vloeren


Livyn is het vinyl-vloeren gamma van Quick-Step. Bij FloorHouse vindt u de collecties Ambient Click, Ambient Click Plus, Balance Click en Balance Click Plus. U krijgt de natuurlijke uitstraling van hout, gecombineerd met alle praktische voordelen van een synthetische vloer. Deze vloeren dempen het geluid, zijn zacht om over te lopen, stralen een warme sfeer uit en gaan zeker lang mee.
104 product(en) gevonden

  De uitgebreide selectie van Quick-Step: Click-vinyl / LVT


  De Ambient Click zijn een reeks rechthoekige vinyltegels met een natuurgetrouw uiterlijk van stenen tegels. De Balance Click zijn planken met een houten decor (zoals eik of kastanje) en v-groeven aan vier zijden (4V).

  Quick-Step heeft deze collecties met veel finesse voor kleur en textuur ontworpen. Zo kunt u er zeker van zijn, dat deze click-vinyl vloeren een extra uitstraling aan uw interieur geven.

  U stelt zich daarenboven de vraag of u deze click-vinyl vloeren ook in uw badkamer of keuken kunt plaatsen? Geen probleem met de Quick-Step Livyn click-vinyl vloeren! Deze vloeren zijn uitermate slijtvast en 100% waterdicht dus ook perfect voor deze ruimtes. Bovendien is het oppervlak van deze vloeren heel gemakkelijk schoon te maken.

  Ontdek de click-vinyl collecties van Quick-Step hier op onze webshop of kom u verzekeren van de kwaliteiten in één van onze winkels.

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL