Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

LAMINAAT LATEN PLAATSEN

Indien u overweegt om uw laminaatvloer te laten plaatsen, kan u natuurlijk een beroep doen op onze erkende plaatsers. Vraag in onze winkels gerust naar een gratis en vrijblijvende offerte.

ONZE TROEVEN? SERVICE, SNELHEID EN TOPKWALITEIT!

Onze professionele plaatsers leggen elk type laminaatvloer met het FloorHouse kwaliteitslabel. Afgewerkt tot in de kleinste details. Laat je laminaatvloer plaatsen door onze expertsHier ons vijfstappenplan tot de perfect geplaatste laminaatvloer:

Stap 1: keuze van uw vloer
Kom eens langs in één van onze winkels, hier bekijken wij met u de verschillende mogelijkheden zodat u met kennis van zaken uw selectie kan maken uit ons ruim aanbod van laminaatvloeren. Het begint immers allemaal met uw keuze.

Stap 2: indicatieve prijsoriëntatie
In onze winkel maakt onze adviseur gratis een eerste indicatieve prijsberekening volgens uw wensen.

Stap 3: opmeting en offerte
Onze projectverantwoordelijke brengt een bezoekje ter plaatse, doet de nodige opmetingen en bekijkt de situatie. Vervolgens maakt hij voor u, gratis en vrijblijvend, een definitieve offerte.

Stap 4: plaatsing laminaat
Onze plaatsers plaatsen uw laminaat volgens de regels van de kunst.

Stap 5: oplevering
Uw laminaatvloer wordt opgeleverd en u kan (her)inrichten.

Geef het leggen van uw laminaatvloer in de deskundige handen van de plaatsers van FloorHouse. Hij ligt gegarandeerd perfect, klaar om er jarenlang van te genieten.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL