Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Welke soorten laminaat zijn er?

Onderstaand geven wij graag iets meer uitleg over verschillende soorten laminaat. Bovendien stellen wij enkele topmerken voor die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo bent u zeker van een vloer met een lange levensduur.

Watervast laminaat

Kiest u voor laminaat, dan maakt u op veel vlakken de juiste keuze. Alleen stelt zich dan vaak nog de vraag: Kan ik een laminaatvloer ook wel in een badkamer of keuken leggen, waar toch veel met water gemorst zou worden? Kies voor natte ruimtes in ieder geval voor een waterwerende laminaatvloer. Deze vloeren zijn speciaal vervaardigd, zodat er geen vocht in het clicksysteem kan dringen. Ook de toplaag is in dit geval met een speciale coat behandeld. Waterbestendig laminaat kan veel beter tegen water dan een gewone laminaat. Grote plassen laat u echter toch niet te lang erop staan om schade aan uw laminaavloer zeker te vermijden. Watervast laminaat vindt u bij FloorHouse

Extra sterk laminaat

Extra sterk laminaat is de ideale keuze voor kamers die intensief of zelfs tov commerciële doeleinden gebruikt worden. Bij FloorHouse vindt u een grote selectie laminaatvloeren die aan deze voorwaarde voldoen. Alle laminaatvloeren behoren tot een gebruiksklasse van AC32 of hoger. Het verschil ligt vooral in de dikte van een plank (> 8mm), de technologie achter het clicksysteem en de behandeling van de beschermende toplaag. Extra sterke laminaatvloeren voor intensief gebruik

Visgraat laminaat

Een vloerbekleding in een klassieke visgraat patroon leggen, is al een eeuwenlange traditie. Normaal waren dit altijd heel dure parketvloeren, gemaakt voor de eeuwigheid maar uiterst kostbaar. Sinds enige tijd zijn er ook speciaal vervaardigde laminaatvloeren die deze royale look in elke living kunnen halen. Het "weven" van kortere planken in een hoek van 45° is sindsdien dus voor iedereen beschikbaar. Er zijn zelfs geen dure professionals voor nodig, de plaatsing kan ook door een doe-het-zelver worden uitgevoerd. U gaat hier met twee verschillende planken (links en rechts) aan de slag, die perfect in elkaar klikken. Met behulp van zogenoemde starterkits lukt ook de moeilijke laatste rij zonder problemen. Visgraatlaminaat ontdekken bij FloorHouse

Laminaat tegels

Ook liefhebbers van een stenen vloerbekleding kunnen vandaag met laminaat aan de slag gaan. Want deze vloerbedekking combineert wel de natuurgetrouwe look van echte tegels met het gekende leggemak van een laminaatvloer. En bovendien voelt een laminaattegel uiteraard veel warmer aan dan een echte steen. De technologie die vandaag gebruikt wordt om laminaattegels te produceren staat ontzettend ver. Dit wil zeggen dat de look & feel van een laminaattegel nauwelijks nog te onderscheiden valt van een echte stenen tegel (behalve de herhaling van het decor om de 8 à 10 tegels uiteraard). Bestel nu een laminaattegel online

LAMINAATMERKEN BIJ FLOORHOUSE

Van volgende topmerken heeft FloorHouse alle laminaatvloeren in assortiment. Ook alle toebehoren zoals plinten, profielen en ondervloeren van deze merken zijn bij FloorHouse beschikbaar.

PrimoFloor laminaat
PrimoFloor laminaatvloeren dragen allemaal een kwaliteitslabel. Hiervoor beoordeelt FloorHouse regelmatig click-laminaat op zijn prijs-/kwaliteitsverhouding. De aankoopvoordelen worden integraal aan onze klanten doorgerekend.
PrimoFloor: Laminaat van de beste kwaliteit en prijs verhouding.


Quick-Step laminaat
Quick-Step levert laminaatvloeren waarbij innovatie, kwaliteit en perfectie samengaan. Een zeer brede keuze aan kleuren waar telkens klasse gecombineerd wordt met een warme uitstraling. Door de Scratch Guard technologie is de laminaat toplaag van uw Quick-Step laminaatvloer extra beschermd.
Quick-Step levert laminaatvloeren waarbij innovatie, kwaliteit en perfectie samengaan.


BerryAlloc laminaat
BerryAlloc laminaat
zorgt voor een uitgekiende combinatie van stijl, comfort en gezelligheid en heeft een brede keuze in waterbestendige laminaat voor badkamers. De collecties bestaan uit tijdloze kleuren die afgewisseld worden met moderne decoren.
BerryAlloc laminaat zorgt voor een uitgekiende combinatie van stijl, comfort en gezelligheid.


Balterio laminaat
De laminaatvloeren van Balterio bieden wooncomfort aan op hoog niveau. Zij combineren schoonheid en hardheid met een natuurlijk uitzicht. Balterio laminaatvloeren zijn er in verschillende soorten uitvoeringen, van traditioneel uitzicht tot moderne stijl.
De laminaatvloeren van Balterio bieden wooncomfort aan op hoog niveau.


ThysFloor laminaat
ThysFloor laminaatvloeren bieden u kwaliteit en trendy decors aan zeer scherpe prijzen. Deze vloeren zijn een meerwaarde voor elk interieur.
ThysFloor laminaatvloeren bieden u kwaliteit en trendy decors aan zeer scherpe prijzen.FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL