Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

LAMINAAT MERKEN

FloorHouse werkt enkel met de topmerken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo bent u zeker van een vloer met een lange levensduur.

LAMINAATMERKEN BIJ FLOORHOUSE


Van volgende topmerken heeft FloorHouse alle laminaatvloeren in assortiment. Ook alle toebehoren zoals plinten, profielen en ondervloeren van deze merken zijn bij FloorHouse beschikbaar.

Quick-Step laminaat
Quick-Step levert laminaatvloeren waarbij innovatie, kwaliteit en perfectie samengaan. Een zeer brede keuze aan kleuren waar telkens klasse gecombineerd wordt met een warme uitstraling. Door de Scratch Guard technologie is de laminaat toplaag van uw Quick-Step laminaatvloer extra beschermd.
Quick-Step levert laminaatvloeren waarbij innovatie, kwaliteit en perfectie samengaan.


BerryAlloc laminaat
BerryAlloc laminaat zorgt voor een uitgekiende combinatie van stijl, comfort en gezelligheid en heeft een brede keuze in waterbestendige laminaat voor badkamers. De collecties bestaan uit tijdloze kleuren die afgewisseld worden met moderne decoren.
BerryAlloc laminaat zorgt voor een uitgekiende combinatie van stijl, comfort en gezelligheid.


Balterio laminaat
De laminaatvloeren van Balterio bieden wooncomfort aan op hoog niveau. Zij combineren schoonheid en hardheid met een natuurlijk uitzicht. Baletrio laminaatvloeren zijn er in verschillende soorten uitvoeringen, van traditioneel uitzicht tot moderne stijl.
De laminaatvloeren van Balterio bieden wooncomfort aan op hoog niveau.


ThysFloor laminaat
ThysFloor laminaatvloeren bieden u kwaliteit en trendy decors aan zeer scherpe prijzen. Deze vloeren zijn een meerwaarde voor elk interieur.
ThysFloor laminaatvloeren bieden u kwaliteit en trendy decors aan zeer scherpe prijzen.


Ambiant laminaat
Ambiant laminaatvloeren bieden eigentijdse decors aan zeer scherpe prijzen. Tevens een zeer ruime keuze in extra lange planken aan budgetvriendelijke tarieven.
Ambiant laminaatvloeren bieden eigentijdse decors aan zeer scherpe prijzen.


Aqua-Step laminaat
Aqua-step is de referentie in watervast laminaat. U kunt dus nu eindelijk uw droom van houten decoren vloeren in uw badkamer, wasplaats of in een andere vochtige plaats realiseren.
Aqua-step is de referentie in watervast laminaat. Ideaal voor badkamer, wasplaats of andere vochtige plaatsen.


Tarkett laminaat
Tarkett laminaat is niet alleen geschikt voor particulieren. Ook sportcentra, bedrijven en overheden gebruiken al jaren de topvloeren van Tarkett.
Tarkett laminaat is niet alleen geschikt voor particulieren. Ook sportcentra, bedrijven en overheden gebruiken al jaren de topvloeren van Tarkett.


Elesgo laminaat
De collecties van Elesgo omvatten zowel laminaatvloeren met klassieke als met moderne uitstraling. Tevens een unieke collectie tegellaminaat.
De collecties van Elesgo omvatten zowel laminaatvloeren met klassieke als met moderne uitstraling. Tevens een unieke collectie tegellaminaat.


Krono Original laminaat
Eén van de wereldmarktleiders op gebied van laminaatvloeren met een grote waaier verschillende afwerkingen, afmetingen, decors - maar altijd met een hoge kwaliteit.
Krono Originals - Eén van de wereldmarktleiders op gebied van laminaatvloeren met een grote waaier verschillende afwerkingen, afmetingen, decors - maar altijd met een hoge kwaliteit.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL