Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

LAMINAAT MERKEN

FloorHouse werkt enkel met de topmerken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Zo bent u zeker van een vloer met een lange levensduur.

LAMINAATMERKEN BIJ FLOORHOUSE

Van volgende topmerken heeft FloorHouse alle laminaatvloeren in assortiment. Ook alle toebehoren zoals plinten, profielen en ondervloeren van deze merken zijn bij FloorHouse beschikbaar.

PrimoFloor laminaat
PrimoFloor laminaatvloeren dragen allemaal een kwaliteitslabel. Hiervoor beoordeelt FloorHouse regelmatig click-laminaat op zijn prijs-/kwaliteitsverhouding. De aankoopvoordelen worden integraal aan onze klanten doorgerekend.
PrimoFloor: Laminaat van de beste kwaliteit en prijs verhouding.


Quick-Step laminaat
Quick-Step levert laminaatvloeren waarbij innovatie, kwaliteit en perfectie samengaan. Een zeer brede keuze aan kleuren waar telkens klasse gecombineerd wordt met een warme uitstraling. Door de Scratch Guard technologie is de laminaat toplaag van uw Quick-Step laminaatvloer extra beschermd.
Quick-Step levert laminaatvloeren waarbij innovatie, kwaliteit en perfectie samengaan.


BerryAlloc laminaat
BerryAlloc laminaat zorgt voor een uitgekiende combinatie van stijl, comfort en gezelligheid en heeft een brede keuze in waterbestendige laminaat voor badkamers. De collecties bestaan uit tijdloze kleuren die afgewisseld worden met moderne decoren.
BerryAlloc laminaat zorgt voor een uitgekiende combinatie van stijl, comfort en gezelligheid.


Balterio laminaat
De laminaatvloeren van Balterio bieden wooncomfort aan op hoog niveau. Zij combineren schoonheid en hardheid met een natuurlijk uitzicht. Balterio laminaatvloeren zijn er in verschillende soorten uitvoeringen, van traditioneel uitzicht tot moderne stijl.
De laminaatvloeren van Balterio bieden wooncomfort aan op hoog niveau.


ThysFloor laminaat
ThysFloor laminaatvloeren bieden u kwaliteit en trendy decors aan zeer scherpe prijzen. Deze vloeren zijn een meerwaarde voor elk interieur.
ThysFloor laminaatvloeren bieden u kwaliteit en trendy decors aan zeer scherpe prijzen.


Tarkett laminaat
Tarkett laminaat is niet alleen geschikt voor particulieren. Ook sportcentra, bedrijven en overheden gebruiken al jaren de topvloeren van Tarkett.
Tarkett laminaat is niet alleen geschikt voor particulieren. Ook sportcentra, bedrijven en overheden gebruiken al jaren de topvloeren van Tarkett.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL