Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

ONDERHOUD VAN LAMINAAT

Een laminaatvloer is ongelooflijk onderhoudsvriendelijk en met de gepaste laminaat onderhoudsproducten zal uw vloer jarenlang zijn prachtige kwaliteit en uitstraling behouden.

BESCHERMING VAN UW LAMINAATVLOER

Een laminaatvloer is zeer krasbestendig maar een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen kunnen de levensduur van uw laminaat alleen maar vergroten.Vermijd dat vuil en zand op uw laminaatvloer terechtkomen door het gebruik van een geschikte deurmat, plaats beschermings-viltjes onder uw meubelpoten en gebruik zachtrubberen wieltjes voor uw bureaustoelen.

Laminaatvloeren hebben een hard, gesloten oppervlak waardoor het onnodig is om de vloer altijd met water te reinigen.Het is voldoende om uw laminaat slechts sporadisch met een licht vochtige dweil te kuisen.Plaats uw laminaatvloer steeds volgens de regels van de kunst. Vraag hiervoor gerust meer advies aan onze vakmensen.

ONDERHOUD LAMINAAT: HOE BEST UW LAMINAATVLOER REINIGEN?

Gebruik een stofzuiger met zachte parketborstel of gebruik droge elektrostatische stofdoekjes. Bij hardnekkige vervuiling kunt u de laminaatvloer reinigen met een goed uitgewrongen dweil. Gebruik voor het onderhoud van uw laminaat steeds aangepaste onderhoudsproducten voor het beste resultaat.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL