Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Welke soorten laminaat zijn er?

Laminaat is een duurzame, veelzijdige en onderhoudsvriendelijke vloer. Geen wonder dat er zoveel soorten laminaat zijn. Ook jij vindt vast en zeker je gading in ons aanbod. Op maat van je voorkeurstijl, je praktische eisen en de ruimte waarin je jouw laminaatvloer laat schitteren. Keuzestress? We zetten de belangrijkste laminaatsoorten op een rijtje.

Soorten laminaatvloeren: waterbestendig

In vochtige ruimtes zoals de keuken en de badkamer hoort een waterbestendig laminaat. De speciale toplaag weert vocht en water zodat je vloer zelfs in natte ruimtes een lang leven is beschoren.

Kies je waterbestendig laminaat uit ons gamma
.Watervast laminaat vindt u bij FloorHouse

Soorten laminaat: extra sterk

Zoek je een laminaat voor heel intensief gebruikte ruimtes zoals een winkel of kantoor? Daarvoor bestaan speciale soorten laminaat die supersterk zijn. Je herkent ze aan hun gebruiksklasse: AC32 of hoger. Waarom ze zo robuust zijn? Drie redenen:

  • dikke planken (vanaf 8 millimeter)
  • vernuftig kliksysteem
  • speciaal behandelde toplaag
Laminaat nodig dat tegen een stootje kan? Check ons aanbod. Extra sterke laminaatvloeren voor intensief gebruik

Laminaat met visgraat

Hou je ook zo van de charme van visgraat? Dat klassieke patroon zag je vroeger alleen bij dure parketvloeren. Vandaag vind je ook laminaat met visgraat dat het beste van twee werelden biedt: de klasse van échte visgraat voor een fractie van de prijs.

Voor laminaat in visgraatverband worden planken van gelijke lengte in een hoek van 45° in elkaar ‘geweven’. Voorheen was dat een prijzige en arbeidsintensieve klus, enkel weggelegd voor vakmannen. Dankzij de innovatieve kliksystemen is een vloer met visgraatpatroon nu een haalbare kaart voor iedereen. Als handige doe-het-zelver leg je in no time jouw laminaat met visgraat.

Vind snel jouw favoriet en meer informatie over deze trend
.Visgraatlaminaat ontdekken bij FloorHouse

Laminaattegels

Fan van een stenen vloer, maar geen zin in die moeilijke plaatsing en dat kille gevoel? Goed nieuws: er bestaan soorten laminaat met de natuurgetrouwe looks van tegels en het leggemak van een laminaatvloer. De technologie staat zo ver dat je haast geen verschil ziet tussen een laminaattegel en een echte tegel.

Klassiek, modern of retro? Bij FloorHouse vind je laminaattegels in alle stijlen.Bestel nu een laminaattegel online

Andere artikels over Laminaat

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL