Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

VOORDELEN VAN EEN LAMINAATVLOER? Waarom laminaat?

ELEGANT EN BUDGETVRIENDELIJK!

U wilt een stijlvolle vloeroplossing, maar niet tot elke prijs? Kies dan voor laminaatvloer. U krijgt de warmte van een houten vloer, voor een zacht prijskaartje. Meteen de twee grootste voordelen van een laminaatvloer. Bovendien kiest u uit een waaier van parket- of tegelprints en kleuren. Zodat uw droomvloer perfect bij uw interieurstijl past: landelijk of trendy, strak of modern, tijdloos klassiek of cottage chic? Alles kan.

KRASBESTENDIG EN ONDERHOUDSVRIENDELIJK!

Nog twee voordelen van een laminaatvloer? Hij is heel krasbestendig en u onderhoudt hem vlot. Hoge hakken, speelgoedauto's, vallend bestek, ... Ze laten zo snel geen sporen na op uw laminaatvloer. En is het tijd voor een snelle schoonmaakbeurt? Dan haalt u er gewoon even een stofdoek of licht vochtige doek over. Zo gepiept. Want het leven is meer dan schoonmaken, toch?

VOORDELEN LAMINAATVLOER? DUURZAAM EN HANDIG KLIKSYSTEEM!

Nog twee klinkende voordelen van uw laminaatvloer? U plaatst hem in een wip. Dankzij het handige kliksysteem - ook geschikt voor beginnende doe-het-zelvers. Geen tijd om te klussen? Vertrouw dan op ons ervaren plaatsingsteam. Bovendien gaat uw vloer lang mee, dankzij de slimme samenstelling. Overtuigd van de voordelen van uw laminaatvloer?

De veelvoudigheid van laminaat vindt u bij FloorHouse

Alle decoren, afwerkingen, kleuren en soorten laminaat vindt u bij FloorHouse.

Alle Laminaatvloeren

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL