Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Balterio: Voor een indrukwekkend uitzicht - Vloer

 • Volledig assortiment Balterio
 • Balterio: Laagste prijzen van België
 • Gratis levering mogelijk
Verschillende mensen hebben verschillende stijlen en smaken. Goed dat Balterio dus zo een ruim assortiment aan laminaatvloeren met diverse designs, afwerkingen en structuren aanbiedt. U maakt de keuze tussen moderne patronen tot natuurgetrouwe houtnerfstrcturen, maar altijd met het grootste plaatsingsgemak vanwege een innovatief installatiesysteem. Hier vindt u zeker de juiste stijl en afwerking voor uw persoonlijkheid en uw thuis.
161 product(en) gevonden

  “Our world your style”


  Balterio heeft een bijna eindeloze variatie aan laminaat. Van houten planken over urban woodmixes en betonen vloeren tot stenen tegels. Voor elke interieursmaak bestaat er de passende laminaat vloerbekleding. Kies uit geborstelde planken, extra brede of zeer smalle planken, een soft-touch afwerking en stijlvolle kleuren. Zelfs hypermoderne patronen vindt u in het Balterio laminaat gamma terug: visgraat of mozaïek optiek, geometrische designs en contrastvolle kleursamenstellingen. En het beste is dat zij allemaal heel gemakkelijk te onderhouden zijn. Ontdek uw Balterio laminaat droomvloer nu bij FloorHouse.

  Eenvoudige installatie


  De Balterio installatiesystemen zorgen ervoor dat elke laminaatvloer gemakkelijk zelf geplaatst kan worden. De drie verschillende kliksystemen garanderen u telkens een stevige en naadloze overgang tussen de enkele planken of tegels. Lees voordat u begint eventjes de instructies van de fabrikant die u op elke verpakking terug kunt vinden. Zo is de vloer in een handomdraai zelf gelegd.

  Passende toebehoren voor uw laminaat


  Balterio biedt naast de kleur- en designvariaties in zijn laminaatvloeren ook exact hetzelfde gamma aan toebehoren zoals plinten en profielen. Zo kunt u uw kamer professioneel afwerken in het decor van uw vloer. Omdat een laminaatvloer van een natuurlijk (houten) materiaal is gemaakt, moet hij voldoende ruimte hebben om op temperatuurverschillen te kunnen reageren, om uit te zetten resp. te krimpen. De uitzetvoegen aan de zijkanten overdekt u in een handomdraai met passende plinten. Overgangen tussen verschillende ruimtes of vloerbedekkingen worden met profielen verdekt. Ook ondervloeren met specifieke kenmerken (warmtegeleiding voor vloerverwarming, geluidisolatie of egalisatie) zijn in het gamma van Balterio terug te vinden en perfect afgestemd op het laminaatvloeren assortiment.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL