Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Osmo: Een duurzame verzorging van uw parket

Hout is een natuurlijk materiaal dat ademt. Osmo heeft producten voor de bescherming en afwerking van hout ontwikkeld die het vermogen te ademen behouden. De olie wordt diep door het hout opgenomen en beschermt het van binnen. De was formt een elastiek, maar toch ademend oppervlakte en geeft het hout de benodige bescherming van buiten. Beide afwerkingen zorgen ervoor dat u lang van uw houten vloer kunt genieten.

Meer lezen over Osmo:
45 product(en) gevonden

  Natuurlijke inhoudsstoffen

  De Osmo producten zijn gebaseerd op natuurlijke inhoudsstoffen zoals zonnebloemolie, carnabauwas of lijnzaadolie. Daardoor onderhoud u uw parket milieuvriendelijk en loopt zelfs geen gezondheidsrisico's. De kleurpigmenten die in sommige producten aanwezig zijn, worden zelfs in de levensmiddelsector gebruikt. Het bindmiddel van de afwerkinsgproducten is gebaseerd op natuurlijke, plantaardige oliën die diep door het hout worden opgenomen en daardoor het hout van binnen naar buiten beschermen.

  Gemakkelijke verwerking

  Door het hoge aandeel vaste stoffen is het resultaat steeds een schitterende dekking - ook brengt u maar een dunne toplaag aan. U hoeft de vloerkleuren niet verder te verdunnen. De producten van Osmo zijn klaar om direct aangebracht te worden. Voor toplagen op oliebasis hoeft u nog niet eens een basislaag te zetten. Een laag is dus voldoende.

  Redenen om een vloer te beschermen

  Door de olie worden de poriën van het hout verzadigd en nemen dus geen indringende vuil en vocht op. Daardoor wordt het hout volledig beschermd en is er geen waterafstotende filmlaag nodig die het hout moeilijk zou laten ademen. Wanneer de houten vloer voldoende kan ademen, geeft dit een positief effect op de ruimteklimaat. Daarenboven is hij niet statisch en dus ideaal voor mensen met allergieproblemen.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL