Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Quick-Step: Inspiratie en trendsetting - Vloer

 • Volledig assortiment Quick-Step
 • De beste prijzen van België
 • GRATIS LEVERING mogelijk
Als u een Quick-Step vloer kiest, dan bent u verzekerd van trends en nieuwe stijlen uit de hele wereld van design, interieur en architectuur. Zo heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod van vloerdessins die zowel visueel overtuigend als technologisch geavanceerd zijn. Denk hierbij bv. aan het waterbestendige Quick-Step Impressive laminaat, of de revolutionaire Livyn collecties van click-vinyl vloeren. Ontdek nu bij FloorHouse het volledige assortiment vloeren en toebehoren van Quick-Step.
342 product(en) gevonden

  Uw selectie:

  Breedte (mm)

  Vloer- verwarming

  vocht- bestendig

  Image title

  Unieke vloeren


  De ontwerpers van Quick-Step hebben ervoor gezorgd dat u uit een uitgebreid gamma designs en afwerkingen binnen het laminaat, parket en click-vinyl gamma kunt kiezen. De technologie verzekert u daarnaast een jarenlang woonplezier van een prachtige vloer: professionele, vakkundige afwerkingen, krasbestendige toplagen, stabiele dragers en vooral een gepatenteerd kliksysteem voor een eenvoudige installatie. Kies voor heldere, natuurlijke kleuren als basis voor een modern interieur. Of wilt u uw stijlvol en chic thuis met een marmer vloer extra benadrukken? Gaat u eerder voor een eikendessin met natuurgetrouwe knopen en houtnerven? De keuze is bijna eindeloos maar in elk geval volledig aan u.

  Quick-Step Impressive: De nieuwe generatie laminaat


  De Quick-Step Impressive laminaatcollectie heeft een sterke broer gekregen: de Ultra Impressive. Dit is een volledig nieuwe generatie laminaatvloer met de meest natuurlijke oppervlak ooit. U kunt het verschil voelen en vooral ook zien: De karaktervolle dessins lopen door tot in de voeg. Daardoor is het laminaat nauwelijks nog te onderscheiden van een echte houten vloer. De toplaag zorgt ervoor dat het Impressive laminaat gemakkelijk te onderhouden is, maar vooral dat het water niet in de plank kan indringen. Deze laminaatvloern kunnen dus uiteraard ook in vochtige ruimtes geplaatst worden.  Moeiteloos zelf plaatsen


  Een Quick-Step vloer installeren is heel eenvoudig dankzij de gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit kliksystemen. Beide systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en zeer stevig. Daardoor is het ook mogelijk zonder grote voorkennis uw Quick-Step vloer gemakkelijk zelf te plaatsen. Zelfs de plaatsing op trappen is geen probleem. Kijk voor meer informatie op de detailpagina van uw Quick-Step droomvloer, de installatievideo’s zijn er verlinkt.

  Multifunctionele afwerking: incizo


  Profielen zijn belangrijk voor diverse toepassingen: de overgang tussen twee vloerbedekkingen, de overgang tussen verschillende niveau’s, de afsluiting van een vloer langs een wand of terrasdeur etc. Quick-Step heeft daarvoor het incizoprofiel ontwikkeld. U snijdt met het bijgeleverde mesje het basisprofiel gemakkelijk in de gewenste vorm. Op deze manier is uw laminaat- of parketvloer van Quick-Step heel snel professioneel afgewerkt. Het incizoprofiel bestaat in alle beschikbare dessins en sluit dus ook optisch perfect aan bij uw nieuwe vloer. U heeft een vinyl-vloer van Quick-Step gekozen? Dan gebruikt u beter de specifiek daarvoor ontwikkelde aluminium profielen.
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL