Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Unieke parketvloeren met legpatroon

zondag 11 januari 2015

UNIEKE PARKETVLOEREN MET LEGPATROON


Naast de plaatsing van de traditionele plankenvloeren verzorgt FloorHouse in Aartselaar, Antwerpen, Hasselt, Wommelgem en Turnhout ook de plaatsing van houten vloeren met speciale legpatronen.

KOPSHOUTEN PARKETVLOEREN


Door FloorHouse kunt u ook u kopshout-parket laten plaatsen.Eén van onze populaire parketvloeren is kopshout, een houten vloer waarbij de jaarringen duidelijk zichtbaar zijn doordat het hout kops verzaagd is.

De jaarringen creëren een uniek effect maar zorgen ervoor dat de plaatsing van een kopshouten parketvloer niet altijd even simpel is. Onze gekwalificeerde deskundigen klaren de klus en zorgen voor een uniek eindresultaat.
LAMEL-OP-KANT PARKETVLOERENEen lamel-op-kant plankenvloer een leuk alternatief voor een klassieke houten parketvloer. FloorHouse heeft een groot assortiment lamel-op-kant.


Een lamel-op-kant plankenvloer een leuk alternatief voor een klassieke houten parketvloer. Deze houten vloer combineert verschillende lamellen op hun kant en vormt hierdoor een unieke industriële look. Kortom, wenst u een industriële uitstraling met de warmte van een parketvloer? Dan zijn de lamel-op-kant parketvloeren van FloorHouse beslist wat u zoekt.


VISGRAAT PARKETVLOEREN


Visgraat parketvloeren zijn al generaties lang zeer populaire plankenvloeren. FloorHouse heeft wat u zoekt.
Visgraat parketvloeren
zijn al generaties lang zeer populaire plankenvloeren, de planken van deze houten vloer worden onderling in een hoek geplaatst, hierdoor creëer je het unieke visgraatpatroon van deze plankenvloer. Breng uw interieur tot leven met een visgraat parketvloer van FloorHouse!


Ontdek de hele wereld van parket en houten vloeren bij FloorHouse

Laminaat, parket, kurk en vinyl met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Nu exclusief bij FloorHouse: Primofloor.

Parketten en houten vloeren

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL