Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

AFWERKINGEN EN BEHANDELINGEN

Om uw parketvloer zo lang mogelijk in optimale conditie te houden, moet u deze afwerken. Dit kan door het hout te boenen, te oliën of te vernissen. Een behandelde vloer is er twee waard.

Parketolie

Olie dringt helemaal in uw parket en verwent uw hout van binnenuit. Het vormt geen oppervlaktelaag op uw parket waardoor het hout kan ademen en er heel natuurlijk blijft uitzien. Vraag aan onze vakmensen zeker meer informatie over het correcte onderhoud, want bij een juist onderhouden geoliede vloer zal de afwerking nooit verslijten.

Afgewerkt met vernis

De beste vlekbestendigheid kan u verkrijgen met vernis, door een vernislaagje bovenop het hout wordt uw vloer volledig afgesloten. Per ongeluk gemorste wijn blijft er mooi bovenop liggen en zo kuist u het gemakkelijk op zonder sporen na te laten.

Boenwas

Boenwasis de meest authentieke behandeling van parketvloeren. Bovendien baadt uw hele huis na de behandeling in een heerlijke wasgeur. Door regelmatig bijboenen of opboenen blijft uw hout er fris en mooi uitzien.

De juiste behandeling voor uw parketvloer

We kunnen niet zeggen dat de éne bescherming beter is dan de andere, wel hebben alle producten hun eigen karakteristieke eigenschappen. In onze winkels kunnen de FloorHouse specialisten u prima adviseren bij het maken van de juiste keuze, het rooster hieronder kan u alvast op weg helpen.

vernis/
lak
traditionele
olie
hardwax
olie
boenwas
Natuurlijk
uitzicht
laag
hoog
hoog
middel
Benodigde
lagen
3
2
2
2
Vlekbesten-
digheid
hoog
laag
middel
middel
Intensiteit
onderhoud
laag
middel
middel
hoog
Levensduur
bescherming
middel
hoog
hoog
hoogDownload je gratis exemplaar van de parketgids.

Vraag vandaag nog uw gratis exemplaar aan: De FloorHouse Parketgids. Met tips en trucs over parket en het zelf plaatsen ervan.

Andere artikels over Parket

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL