Welkom bij FloorHouse! Onze winkels mogen officieel open zijn! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

KOPSHOUT

JAARRINGEN TELLEN OP KOPSHOUT


Kopshout is dwars op de nerf doorgezaagd. Het resultaat? De jaarringen zijn duidelijk zichtbaar en creëren een bijzonder, landelijk effect. Helemaal anders dan een klassiek gezaagde plankenvloer.

KOPSHOUT VLOER PLAATSEN - IS EEN KUNST


De plaatsing van kopshout is geen sinecure. Want u moet met de cirkelvormige jaarringen een samenhangend patroon creëren. Een klus voor specialisten dus. Vertrouw daarvoor op de ervaren deskundigen van Floorhouse. Wij klaren deze arbeidsintensieve klus volgens de regels van de kunst. Het resultaat? Uniek en wondermooi.

KOPSHOUT VLOER VOOR INTENSIEF BELOOP


Kopshout is tot zeventig procent harder en beter bestand tegen druk. Dat maakt een kopshouten vloer uiterst geschikt voor winkel- of horecaruimtes, waar veel volk over de vloer komt. Want kopshout kan tegen een stootje, en is geluidsisolerend. Het absorbeert geluidstrillingen en garandeert zo een aangename akoestiek.

BESTEL NU UW KOPSHOUT VLOER


Houdt u van de landelijke uitstraling van haaks op de groeirichting gezaagde planken? En hebt u nood aan een oerdegelijke houten vloer? Die bovendien vervelende omgevingsgeluiden absorbeert? Kies dan voor kopshout. Ontdek ons aanbod kopshout vloeren in de winkel in uw buurt.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL