Welkom bij FloorHouse! Onze winkels mogen officieel open zijn! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

PLANKEN VLOER


Een plankenvloer is de meest voorkomende vorm van parket. Planken vloeren bestaan in verschillende houtsoorten, afmetingen, stijlen en afwerkingen.

UW PLANKENVLOER RENOVEREN


Het renoveren van een plankenvloer is in de meeste gevallen geen enkel probleem. Door het schuren van plankenvloeren en het opnieuw behandelen van de planken wordt uw parketvloer in ere hersteld. FloorHouse verhuurt de nodige schuurmachines en toebehoren die u nodig hebt voor een totale renovatie van uw parket. Onze specialisten zijn er voor u om het schuren van parket tot in de kleinste puntjes uit te leggen: de voorbereiding, schuurpatronen, schuurpapier, de toestellen.

AFWERKINGEN EN SELECTIE VAN PLANKENVLOEREN


Plankenvloeren bestaan er in verschillende selecties. Van planken in rustieke hoevestijl vol met noesten en barsten tot een premier versie waarin bijna geen enkel knoop te bespeuren valt.Bij FloorHouse heeft u tevens de keus uit onbehandelde plankenvloeren en reeds met vernis of olie behandelde planken. En dit in verschillende kleuren en effecten.

GIGANTISCHE KEUZE AAN PLANKENVLOEREN


Het leggen van een houten planken vloer brengt heel wat gezelligheid en warmte in uw woning. FloorHouse heeft een zeer ruime keuze aan plankenvloeren in diverse houtsoorten; eik, wengé, merbau, grenen, teak, bamboe... Kom gerust eens langs in één van onze toonzalen om deze plankenvloeren te bekijken.

EEN PLANKENVLOER ZELF LEGGEN


Een plankenvloer is zeker niet de moeilijkste vorm van parket om zelf te plaatsen, maar een beetje deskundig advies kan zeker geen kwaad. Bij FloorHouse nemen we ruim de tijd om u te helpen bij het kiezen van de juiste plankenvloer: houtsoort, selectie, meerlaags of samengesteld, afwerking... Ook onze tips en tricks met betrekking tot de plaatsing van een plankenvloer zijn een steuntje in de rug voor de zelfplaatser.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL