Welkom bij FloorHouse! Onze winkels mogen officieel open zijn! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

VERSAILLES

VERSAILLES PARKET VOOR TIJDLOZE KLASSE


Statige landhuizen en klassieke woningen houden van de tijdloze klasse van Versailles parket. Want dit luxueuze stijlpatroon brengt elegantie en balans in de ruimte. Versailles parket is een heuse kasteelvloer. Het draagt de naam van Lodewijk XIV's imposante paleis. Omdat het unieke plankenpatroon van diens spiegelzaal model stond voor dit stijlpaneel.

VERSAILLES PARKET VLECHT EEN INGENIEUS PATROON


De basis van Versailles parket is diagonaal vlechtwerk omkaderd door een vierkante rand. Maar er bestaan ook heel wat varianten. Want zowel fabrikanten als architecten, uit diverse periodes en regio's, lieten zich inspireren door dit stijlpaneel. En drukten er hun stempel op. Ontdek ons aanbod in de toonzaal in uw buurt.

VERSAILLES PARKET VERENIGT TRADITIE EN INNOVATIE


Volgens de eeuwenoude traditie van de oude kasteelvloeren wordt Versailles parket op ambachtelijke wijze geproduceerd. Maar dankzij de combinatie met hoogwaardige, hedendaagse technologie voldoet uw Versailles parket ook aan de eisen van nu. U slaat dus twee vliegen in één klap.

BESTEL NU UW FAVORIETE VERSAILLES PARKET


Droomt u van kasteelvloeren? Kies dan voor Versailles parket. En selecteer uw favoriet uit een waaier van houtsoorten en kleuren. Vraag raad aan uw FloorHouse-specialist in een van onze winkels in uw buurt of gebruik ons contactformulier.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL