Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Notelaar parket: Voor een exotisch vleugje

De intensieve bruine tinten van een Amerikaans (iets donkerder) of Europees notelaar parket (iets zachter) geven uw thuis veel warmte. De noesten en structuren zorgen daarenboven voor een uniek en rustikaal karakter. Goesting in een natuurlijke vloer van uitstekende kwaliteit? Bij FloorHouse vindt u zeker wat u zoekt.
 • Natuurlijke blikvanger met uniek karakter
 • Notelaar houten vloer brengt gedistingeerde klasse
 • Notelaar parket bij FloorHouse
  • Parketvloeren van een intensieve kleur
  • Voor meer warmte in huis
  • Notelaar parket aan de beste prijs
  5 product(en) gevonden

   Natuurlijke blikvanger met uniek karakter

   Notelaar parket is een heel bijzondere, edele houtsoort die door zijn bruine tinten veel warmte aan uw thuis kan geven. Daarbij worden de kleurnuances sterk door het klimaat en de bodemkwaliteit bepaalt. De oorsprong van een notelaar heeft dus een grote invloed op het uiterlijk van het hout. Zo is een Amerikaans notelaar parket eerder donkerbruin in vergelijking met een Europees notelaar, dat meer een lichtere bruintint heeft.

   Wat er zeker in elk notelaar parket aanwezig moet zijn, zijn noesten en de authentieke houten structuur. Waar u bij eiken parket nog een ruime keuze heeft ten opzichte van veel of geen noesten, krijgt een notelaar parketvloer door deze gevlamde structuur pas zijn uniek en rustiek karakter.

   NOTELAAR HOUTEN VLOER BRENGT GEDISTINGEERDE KLASSE

   In notelaar parket mogen - neen - móéten noesten voorkomen. Want die donkere schakeringen geven uw notelaar houten vloer extra karakter. Het resultaat? Uw vloer ziet er gesofisticeerd én uitnodigend uit. En bezoekers komen graag bij u ... over de vloer.

   Notelaar parket bij FloorHouse

   Met een notelaar parket haalt u de natuur in huis. Het edele hout is een zeldzame maar toch gevraagde houtsoort als vloerbedekking. In het bijzonder gecombineerd met grote ramen, lichte muren en meubels kan de notelaar zich volledig ontplooien. Indien u dus naar een natuurlijke vloer van een uitstekende kwaliteit zoekt, kunt u zeker bij FloorHouse terecht. Wij bieden u een geselecteerd gamma aan notelaar parketten. Daarenboven bieden wij specifiek geschikte onderhouds- en reinigingsproducten voor notelaar parketten aan.
   Laden
   Laden
   Veilig online betalen met o.a.
   Levering / pakketverzending naar BE en NL