Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

PARKET ZELF LEGGEN


Zelf plaatsen van uw nieuwe parketvloer is perfect mogelijk. Volg de advies die u op onze site terugvindt of bespreek uw vloerenproject eens goed door met een van onze vloerenadviseurs. Wij hebben er ook een film over gemaakt!

Let op: In het geval van een incorrecte plaatsing van de vloer door iemand anders dan een erkend plaatser van FloorHouse, kan FloorHouse niet verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele schade en bijkomende kosten die voortvloeien uit de plaatsing van de vloer.
DE VERANTWOORDELIJKHEDEN VAN DE PLAATSER

De plaatser van het parket is verantwoordelijk om eerst grondig het hout te inspecteren, de selectie te bekijken en de vochtigheid van de ondervloer en het parket te meten.

De plaatser van de houten vloer is verantwoordelijk om te controleren dat de temperatuur en de luchtvochtigheid van de ruimte en/of de ondervloeren waar het parket komt te liggen voldoen aan de volgende richtlijnen:
  • Zowel de tegels als de bepleistering in de ruimte moeten afgewerkt en droog zijn
  • De ruimte moet gevrijwaard worden van bevochtigingen
  • De ruimte moet afgeschermd zijn van weersomstandigheden zoals regen, wind en sneeuw
  • Sanitair en apparatuur dat gebruik maakt van water moet gecontroleerd worden op waterdichtheid
  • De ruimte moet warmer zijn dan 15°C. Het best ligt de temperatuur tussen de 18°C en 20°C (18°C als er gebruik wordt gemaakt van lijmen)
  • De luchtvochtigheid in de ruimte mag niet lager zijn dan 45% en niet hoger dan 65%

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL