Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

PARKETVLOEREN


De constructie of samenstelling van een parketvloer kunnen we onderverdelen in vier soorten: meerlaags parket, massief parket, samengesteld parket en parket op maat. De ene constructie is eenvoudiger te plaatsen dan de andere. En iedere samenstelling heeft andere technische eigenschappen.

MASSIEF PARKET

Massief parket wordt voornamelijk gekenmerkd door het feit dat het is samengesteld uit één enkel type hout. Dit type vloer wordt in verschillende soorten hout uitgevoerd, in allerlei stijlen, breedtes en diktes. Massief parket gaat zeer lang mee en wordt het best geïnstalleerd door vakmensen, zoals de installateurs van FloorHouse.
> meer over massief parket

HALFMASSIEF/ MEERLAAGS PARKET

Halmassief parket, ook wel bekend als meerlaags parket, is opgebouwd uit twee lagen van verschillende soorten hout, waarbij de toplaag is gemaakt van de hoogste kwaliteit hout. Meerlaags parket wordt in verschillende stijlen en voorbewerkingen geleverd.
> meer over halfmassief / meerlaags parket

FINEERPARKET

Fineerparket combineert de esthetiek van een orgineel houten vloer met de voordelen van een laminaatvloer. Dit maakt dat fineerparket makkelijke te installeren is, en minder onderhoud vergt. Toch is de toplaag van echt hout, wat het een warme uitstraling geeft.

PARKET OP MAAT

Tenslotte bieden wij parket op maat: de ultieme houten vloer naar uw wensen. De parketvloer zal perfect afgemeten zijn en in uw huis geïnstalleerd worden door onze experts. Precies wat u wilt, en exact passend bij uw interieur.
> meer over parket op maat

Ontdek de hele wereld van parket en houten vloeren bij FloorHouse

Laminaat, parket, kurk en vinyl met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Nu exclusief bij FloorHouse: Primofloor.

Parketten en houten vloeren

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL