Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

HALFMASSIEF/MEERLAAGS PARKET


Bij FloorHouse vindt u een ruime selectie meerlaags parket, en kan u kiezen uit een hele reeks hout en soorten voorbewerking en afwerking.

MEERLAAGS PARKET

Meerlaagsparket, samengesteld- of halfmassiefparket is een combinatie van een midden- en onderlaag uit niet-edel hout met een bovenlaag uit echt hout van topkwaliteit. Deze parketvloeren kan u onbehandeld krijgen of reeds afgewerkt met olie of vernis. U kan ook opteren voor diverse extra voorbewerkingen: geborsteld, gerookt, verouderd, handgeschraapt...

VOORDELEN VAN SAMENGESTELD PARKET

Door zijn talrijke troeven is meerlaags parket de lieveling van de doe-het-zelver: Het tand- en groefsysteem of kliksysteem van halfmassief parket maakt plaatsing gemakkelijk. De samenwerking tussen drager en toplaag houdt het uitzetten en krimpen van het hout perfect onder controle. Door de stabiele samenstelling kunt u meerlaags parket zowel zwevend als verlijmd plaatsen. Omdat meerlaags parket op voorhand kan worden afgewerkt, verliest u geen tijd bij de plaatsing en is een vlekkeloze eindafwerking gegarandeerd.

STABILITEIT EN COMFORT

Een samengesteld parket bestaat uit meerdere lagen, die op nagenoeg iederen ondergrond geplaatst kunnen worden. Vanwege de combinatie van meerdere lagen hout is halfmassief parket zeer stabiel. Daarnaast is meerlaagsparket uitermate geschikt om boven vloerverwarming te plaatsen.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL