Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Massief parket


Massief parket bestaat volledig uit dezelfde houtsoort. Dankzij het tand- en groefsysteem aan de 4 zijden, passen de planken van massief parket mooi in elkaar.

MASSIEF HOUTEN VLOEREN

Massief parket vindt u bij FloorHouse in verschillende houtsoorten, stijlen, breedtes en diktes. Voor elk wat wils dus. Massief parket wordt gemaakt van de hoogste kwaliteit hout, van zowel inheemse houtsoorten als exotische houtsoorten. Daarnaaast kan het op verschillende manieren behandeld en gelegd worden, wat het een unieke uitstraling geeft.

DUURZAAM

Houten vloeren gemaakt van massief parket zijn nagenoeg onverslijtbaar, mits ze goed geïnstalleerd zijn. De installatie van een houten vloer vereist flink wat vakkenis, het is dus belangrijk dat dit gedaan wordt door professionals. Bij FloorHouse helpen we u uiteraard graag met de installatie van uw massief parket.

HYGIËNISCH

Bijkomend voordeel van houten vloeren is dat ze antiallergisch en hygiënisch zijn, en dus zeer geschikt voor huishoudens zowel met als zonder kinderen. Spreekt het idee van een houten vloer u aan? Neem dan nu contact met ons op!

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL