Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

SAMENGESTELD PARKET


SAMENGESTELD PARKET COMBINEERT MASSIEF HOUT EN MULTIPLEX

Met samengesteld parket of half massief krijgt u het beste van twee werelden: de unieke warmte en uitstraling van vol hout, én alle voordelen van een multiplex. Hoe dat kan? De toplaag van fineerparket bestaat uit echt hout - geen print. De onderlaag uit multiplex of populieren/berkenhout. Deze lagen zijn haaks op elkaar verlijmd, voor een verstevigend effect. Uw vloer ziet er dus uit als parket, en voelt ook zo aan. Maar hij is heel wat goedkoper, en uiterst stabiel dankzij de speciale opbouw.

SAMENGESTELD PARKET VOOR EEN VLOTTE PLAATSING

Samengesteld parket plaatst u gemakkelijker dan massief parket. En u krijgt dezelfde unieke look. Want hout is een honderd procent natuurlijk materiaal. Geen twee bomen zijn gelijk. En dus zijn ook geen twee planken van uw samengesteld parket identiek. Dat maakt samengesteld parket tot het perfecte materiaal om uw vloer de rijke, warme uitstraling van hout te geven, zonder zijn hogere prijs.

SAMENGESTELD PARKET MET EEN DIKKER TOPLAAG

De toplaag van uw samengesteld parket bepaalt de duurzaamheid van uw vloer. Want hoe dikker uw toplaag in massief hout, hoe vaker u uw samengesteld parket een frisse uitstraling geeft met een opschuurbeurt. En hoe langer uw vloer meegaat. Kies dus voor samengesteld parket van FloorHouse. Vraag advies, en kom onze brede waaier aan half massief parket bekijken in een van onze toonzalen!

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL