Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

RANDAFWERKING: PLINTEN / PROFIELEN


Een mooie parketvloer vraagt natuurlijk een perfecte afwerking tot in de kleinstje hoekjes. FloorHouse heeft een zeer ruim assortiment van plinten, profielen, rozetten, kwadranten...

PROFIELEN


Profielen zorgen voor een perfecte overgang tussen twee vloeren, al of niet van hetzelfde type, of een dorpel. Profielen zijn ook ideaal om hoogteverschillen op te vangen (niveauprofiel) of voor een nette afwerking aan de randen (stopprofiel of eindprofiel) langs trappen, ramen... Profielen bestaan in hout of metaal.
Ontdek hier het assortiment Floorhouse profielen.

PLINTEN


Plinten zorgen ervoor dat de uitzetvoeg langsheen de muren mooi wordt toegedekt. Hierbij kan je kiezen uit fineerplinten en volmassieve plinten, in verschillende afwerkingen en afmetingen.Tevens is er een zeer brede keuze aan schilderplinten met diverse motieven:Barok, Renaissance, retro, koloniaal, eigentijds...Kortom, bij ons vindt u zeker de plint die bij uw interieur past.
Ontdek hier het assortiment Floorhouse plinten.

ROZETTEN


Doorgangen van radiatorbuizen kunnen perfect afgewerkt worden door rozetten met een standaard diameter van 16 of 22mm of zelfs een aanpasbare diameter. Deze bestaan in verschillende houtsoorten, al dan niet reeds afgewerkt met olie of vernis. Rozetten zijn bij FloorHouse tevens verkrijgbaar in inox.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL