Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

VOORBEHANDELINGEN VOOR PARKET

HANDGESCHRAAPT, GEBORSTELD, GEROOKT OF GEZANDSTRAALD PARKET?


Geef uw parket de uitstraling van uw dromen. Hoe? Met de juiste voorbehandelingen. Want die accentueren de prachtige houtstructuur van uw houten vloer. Elk op hun eigen manier. Waarvan gaat uw hart sneller slaan?
  • geborsteld parket
  • gerookt parket
  • handgeschraapt parket
  • gezandstraald parket

GEBORSTELD PARKET ZET DE HOUTNERF IN DE KIJKER

Geborsteld parket zet de nerfstructuur van uw hout in de kijker. Want het borstelen van de planken legt die optimaal bloot. Daarom is deze techniek populair bij houtsoorten met een duidelijke nerfstructuur, zoals eik en grenen. Het resultaat? Een doorleefde, karaktervolle uitstraling. Alsof uw geborstelde parket de verhalen van de voorbije generaties met zich meedraagt.

GEROOKT PARKET ACCENTUEERT DE HOUTTEKENING

Gerookt parket benadrukt het unieke lijnenspel van uw houten vloer. De tekening die de zon, wind en regen erin creëerden, komt tot leven. Het effect? Romantisch en rustiek. Hou er wel rekening mee dat uw gerookte parket een tint donkerder wordt door het vergrijzend effect. Zeker als u voor dubbel gerookt parket kiest.

HANDGESCHRAAPT PARKET VERWENT UW BLOTE VOETEN

Blote voeten houden van handgeschraapt parket. Want deze voorbehandeling maakt het hout zachter. Alsof u op een houten tapijt loopt. Ideaal voor spelende kinderen. Want handgeschraapt parket is heel aaibaar. Bovendien matcht het prachtig met strakke meubelen. Nog een mooi voordeel is dat elke handgeschraapte parket uniek en exclusief is. Dit geeft dat extra tintje luxe dat uw houten vloeren verdienen.

GEZANDSTRAALD PARKET VOOR EEN AUTHENTIEKE UITSTRALING

Houdt u van een natuurlijke look? Kies dan voor gezandstraald parket. De houtnerf komt mooi tot zijn recht. En eventuele krassen en deukjes zijn minder zichtbaar op gezandstraald parket. U slaat dus twee vliegen in één klap. Maak uw keuze in onze showroom: geborsteld, gerookt, handgeschraapt of gezandstraald parket.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL