Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Trapprofielen

Profielen voor jouw vloer en trap: mooie afwerking gegarandeerd


Profielen zorgen net zoals plinten voor een mooie afwerking van uw vloer. Want hiermee creëert u een zachte overgang tussen twee verschillende vloerbekledingen, tussen twee ruimtes of een deurpost (overgangsprofiel of T-profiel). Daarbij moeten de twee vloeren niet per sé dezelfde hoogte hebben. Niveauprofielen kunnen zelfs kleine hoogteverschillen opvangen. Stopprofielen of eindprofielen zorgen daarentegen voor de afwerkingen aan de randen.

Profielen zijn heel niet alleen belangrijk voor het uiterlijk van uw vloer. Zij zorgen ook voor plaats die bij temperatuurveranderingen benodigd wordt. Want met profielen geeft u uw vloer voldoende ruimte om zich minimaal uit te breiden of te kunnen krimpen: Uitzettingsvoegen zijn heel belangrijk vooral voor parket, laminaat en echte stenen vloeren. Want deze bestaan volledig of gedeeltelijk uit natuurlijke materialen die op warm en koud reageren.

En ook trappen zijn hierbij zeker niet vergeten: Trapprofielen zorgen voor de perfecte afwerking van traptreden en geven extra veiligheid.

151 product(en) gevonden
    Laden
    Laden
    Veilig online betalen met o.a.
    Levering / pakketverzending naar BE en NL