Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Quick-Step Impressive zachte eik natuur IM1855

Art nr. QUIC10246
De Impressive collectie draagt haar naam niet zonder reden: U kiest voor een indrukwekkende laminaatvloer die overal in uw woning geplaatst kan worden en daarbovenop door een natuurgetrouwe uitstraling overtuigt. Het houten dessin is perfect afgestemd met de natuur: Dat zult u zien maar ook voelen.
Adviesprijs
€ 26,95
prijs per m²
 • 25 jaar garantie
 • 100% watervast
 • overtuigende plankenlook
Omschrijving
De Impressive collectie draagt haar naam niet zonder reden: U kiest voor een indrukwekkende laminaatvloer die overal in uw woning geplaatst kan worden en daarbovenop door een natuurgetrouwe uitstraling overtuigt. Het houten dessin is perfect afgestemd met de natuur: Dat zult u zien maar ook voelen. De Quick-Step Impressive zachte eik natuur IM1855 heeft een authentieke voeg en een houten structuur die perfect op zijn decor is afgestemd. Dit zorgt voor de overtuigende plankenlook.

Dankzij de innovatieve clickverbindung kan de Quick-Step Impressive zachte eik natuur IM1855 gemakkelijk en snel zelf geïnstalleerd worden. Deze Impressive laminaatvloer kan ook perfect op een vloerverwarming geplaatst worden - voorzie dan het best een ondervloer met een hoog thermisch rendement.

De Quick-Step Impressive zachte eik natuur IM1855 is gekenmerkt door fijne houten structuren en overgangen in een aantrekkelijk middenwarm eiken decor. De fijn op elkaar afgestemde nuanceverschillen maken het moeilijk een verschil tussen deze laminaatvloer en een echte parketvloer vast te stellen.
Specificaties
Omschrijving Quick-Step Impressive zachte eik natuur IM1855
Merk Quick-Step
Type laminaat
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 1,835
Planken per pak 7
Lengte (mm) 1380
Breedte (mm) 190
Dikte (mm) 8
Uitvoering plank - houtlook
Decor zachte eik natuur
V-groef 4-zijdig
Garantie res. (jaar) 25
Klasse normaal
Kliksysteem uniclick
Legmethode zwevend
Ondervloer niet geïntegreerd
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig ja
Installatie

Hoe plaatst u de Quick-Step Impressive zachte eik beige gemakkelijk zelf?


  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL