Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

COREtec Naturals 1200 desert 50LVP805

Art nr. USFL70204
COREtec is de innovator op vlak van rigid vloeren wereldwijd. Zij waren een van de eerste fabrikanten die deze innovatieve vloeren met een harde composietkern op de markt brachten. Voortdurend zijn zij er dus ook mee bezig om het hele aanbod verder te optimaliseren. De COREtec Naturals desert maakt
Adviesprijs
€ 66,45
prijs per m²
Uw prijs
€ 61,95
prijs per m²
Prijs per pak
€ 164,79
prijs per pak
Pakinhoud (m²)
2,66

BEREKEN HIER UW VOORDEEL:

PAK
Totale prijs incl. BTW
164,79
Omschrijving
COREtec is de innovator op vlak van rigid vloeren wereldwijd. Zij waren een van de eerste fabrikanten die deze innovatieve vloeren met een harde composietkern op de markt brachten. Voortdurend zijn zij er dus ook mee bezig om het hele aanbod verder te optimaliseren. De COREtec Naturals desert maakt deel uit van de Naturals collectie. Een gamma rigid vloeren met perfect natuurgetrouwe houten dessins. Kiest u voor deze vloer haalt u niet alleen de natuur in huis maar zeker ook alle voordelen van een rigid.

De reeds geïntegreerde kurklaag zorgt niet alleen voor een bijzonder goede geluiddemping maar ook voor een warm gevoel als u er met blote voeten overheen loopt. Dat maakt van deze vloeren ook de perfecte keuze voor kinderen: warm, stil en robuust tegen stoten. Dus met andere woorden op elk moment klaar om erop te spelen. De Naturals collectie is 100% waterbestendig en kan dus in elke kamer van het huis worden gelegd. Dankzij het gepatenteerde kliksysteem zelfs in een handomdraai. Een betoverend zachte, licht beige vloer gezocht? Dan is de Naturals desert zeker de juiste vloer voor u.
Specificaties
Omschrijving COREtec Naturals 1200 desert 50LVP805
Merk COREtec
Type rigid
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 2,66
Planken per pak 12
Lengte (mm) 1220
Breedte (mm) 182
Dikte (mm) 8
Uitvoering plank - houtlook
Decor desert
Slijtlaag (mm) 0,55
V-groef geen
Garantie res. (jaar) lifetime
Klasse intensief
Kliksysteem uniclick
Legmethode zwevend
Ondervloer geïntegreerd -18dB
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig ja
Oppervlak embossed
Media
    Laden
    Laden
    Veilig online betalen met o.a.
    Levering / pakketverzending naar BE en NL