Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

BerryAlloc Chateau visgraat A merbau bruin 62001173

Art nr. BERR11280
Een royale vloerbekleding in visgraat patroon in huis halen maar zonder een koninklijke prijs daarvoor moeten betalen? Dat kan. Sinds kort is er de collectie "Château" van BerryAlloc verkrijgbaar. Een mooie laminaatvloeren collectie, bestaand uit 10 droomachtige decoren, die geplaatst wordt als
Adviesprijs
€ 32,99
prijs per m²
Uw prijs
€ 26,95
prijs per m²
Prijs per pak
€ 27,49
prijs per pak
Pakinhoud (m²)
1,02

BEREKEN HIER UW VOORDEEL:

PAK
Totale prijs incl. BTW
27,49
Omschrijving
Een royale vloerbekleding in visgraat patroon in huis halen maar zonder een koninklijke prijs daarvoor moeten betalen? Dat kan. Sinds kort is er de collectie "Château" van BerryAlloc verkrijgbaar. Een mooie laminaatvloeren collectie, bestaand uit 10 droomachtige decoren, die geplaatst wordt als visgraat. Elk decor bestaat daarom ook uit twee artikelen, linkse en rechtse laminaatplanken (of A en B), waarvan u telkens de helft van uw oppervlak nodig heeft.

Baserend op het kliksysteem en de speciale installatie in een bijzonder mooie visgraat patroon is het nodig, om de totaal benodigde hoeveelheid pakken op te splitsen in twee helften: A en B.
Kijk voor meer advies onder het tabblad "installatie".

BerryAlloc Chateau visgraat A merbau bruin laat met een warm bruine tint uw thuis bijzonder mooi stralen, vooral in combinatie met bijvoorbeeld stucwerk en lichte meubelen.

De fabrikant geeft op deze laminaatvloeren collectie een levenslange garantie.
Specificaties
Omschrijving BerryAlloc Chateau visgraat A merbau bruin 62001173
Merk BerryAlloc
Type laminaat
Verkoopeenheid PAK
Pakinhoud (m²) 1,02
Planken per pak 24
Lengte (mm) 504
Breedte (mm) 84
Dikte (mm) 8
Uitvoering visgraat
Decor merbau bruin
V-groef 4-zijdig
Garantie res. (jaar) lifetime
Klasse normaal
Kliksysteem chateau loc
Legmethode zwevend
Ondervloer niet geïntegreerd
Vloerverwarming geschikt
Vochtbestendig nee
Installatie
Ten eerste moet u weten dat het click-systeem van elke laminaatplank uit een linkse en een rechtse zijkant bestaat. Om de planken dus in een visgraat motief te leggen, heeft u een voldoende hoeveelheid van zowel linkse als rechtse planken nodig, of telkens van type A en type B.

Om het visgraat motief perfect in uw living te leggen, is er ook een beetje snijwerk nodig. Voordat u uw visgraat laminaat besteld, bereken de benodigde hoeveelheid dan inclusief 10% snijverlies.

Een instructievideo voor het leggen van een laminaatvloer in visgraat motief, vindt u onderaan van BerryAlloc. Volg zeker ook de instructies die de fabrikant telkens op de verpakking meegeeft:

Handige tips en tricks voor de zelf-plaatsing van de BerryAlloc Chateau visgraat A merbau bruin


    Laden
    Laden
    Veilig online betalen met o.a.
    Levering / pakketverzending naar BE en NL