Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Steen reinigen


U heeft nog steeds cementsluier op keramische tegels? Uw marmer zit vol met kleine krasjes? FloorHouse heeft voor u de producten en toestellen voor reiniging van alle stenen vloeren.


WAT IS STEENREINIGING?

De term reinigen duidt niet op het dagelijks onderhoud van uw vloer maar wel op de eerste reiniging van nieuw geplaatste vloeren of de renovatie van bestaande, gebruikte oppervlakken.Hievoor heeft FloorHouse een heel assortiment van aangepaste producten en de nodige toestellen om het werk tot een goed einde te brengen.


NATUURSTEEN KRISTALLISEREN

Na verloop van tijd kan een natuursteen een 'dof' uitzicht krijgen. Door het kristallisen van natuurstenen vloeren, zoals o.a. marmer, kalksteen en travertin, zal uw vloer terug een fraaie glans vertonen. Door het kristallisatie proces krijgt de toplaag van uw natuursteen terug hardheid, bescherming en glans.De nodige toestellen, producten en uitleg geven wij u met plezier mee in één van onze winkels.


UW TEGELVLOER SCHROBBEN

Oude gebruikte vloeren of zelfs nieuw geplaatste vloeren kunnen wel eens een intensieve schrobbeurt gebruiken. Door het schrobben van een tegelvloer kan u hardnekkige vervuiling of cementsluier verwijderen.
Een Stoneboy schrobmachine in combinatie met de juiste reinigingsproducten zal voor een verbluffend resultaat zorgen.
FloorHouse Tip:
Reserveer TIJDIG uw toestel!


TARIEF STONEBOY

Dagtarief €26 incl. BTW
2 + 2 dagen GRATIS* =
4 dagen €52 incl. BTW

* bij aankoop van afwerkings-
en/of onderhoudsproducten


FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL