Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

CONTACTEER ONS!


Heeft u vragen of opmerkingen, wenst u meer begeleiding voor het kiezen van de juiste vloerbekleding? Neem dan gerust contact met ons op. Vermeld hierbij het winkelpunt uit uw buurt. Onze vloerenadviseurs zullen u binnen de 2 werkdagen terug contacteren.
Formulier en Tekst

EEN BESTELLING KOMEN AFHALEN?

U wilt graag de status van uw bestelling weten of deze komen afhalen? Wij vragen u hiervoor eerst even telefonisch met de betreffende winkel contact op te nemen. Afhalingen zijn momenteel wel enkel op afspraak mogelijk. Klik hier voor de contactinformatie:
ONZE WINKELS

* Wij vragen alleen om ten laatste een half uurtje voor sluitingstijd toe te komen. Alvast bedankt. 

RENOVATIEPROJECT GEPLAND? GROTE SCHOONMAAK NODIG?

Indien u een bestande houten vloer wenst te renoveren, of een vloer een grondige schoonmaakbeurt wenst te geven, kunt u het passende toestel bij ons huren. Ontdek alles rond de verhuur op deze pagina: VERHUUR of stuur direct een aanvraag via ons verhuurformulier.


ONZE CONTACTGEGEVENS:

FloorHouse NV, met zijn maatschappelijke hoofdzetel op Boomsesteenweg 59 te 2630 Aartselaar, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

BTW BE 0898.406.278
http://www.floorhouse.be
Info@floorhouse.be
+32 3 887 17 87
Indien u een vraag of klacht hebt over deze website, neem dan contact via e-mail. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL