Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

FloorHouse: Uw vloerenspecialist


Ontdek FloorHouse: een jong en dynamisch vloerbedrijf, dat razendsnel elke vloer verovert. Binnen enkele jaar opende deze vloerenketen meerdere toonzalen, en zette ze zichzelf stevig op de kaart. En daarbij blijft het niet. Want ook de rest van Vlaanderen zal in de toekomst van het grootste aanbod topvloeren tegen de laagste prijs genieten - van FloorHouse, natuurlijk!

FloorHouse diensten: verkoop, plaatsing, renovatie en machineverhuur

Bij FloorHouse kiest u uit 2500 vloeren van 20 topmerken. Plaatst u die graag zelf? Dat kan. Wij geven u deskundig advies of helpen u op weg op de werf. Of vertrouw op ons erkend plaatsingsteam. Een team topprofessionals dat gepassioneerd is door het vloervak, en uw vloer piekfijn plaatst, afwerkt of renoveert. Want uitstekende vakkennis maakt het verschil! 

Uw FloorHouse-kwaliteitsgaranties? Onze labels!

Bij FloorHouse krijgt u topkwaliteit. U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Dat bewijzen deze kwaliteitslabels: wij zijn lid van de Confederatie Bouw, en kregen het Belgische erkenningslabel van de Parketplaatsers. Waarderingen waarop wij trots zijn!

FloorHouse: vloerenreferentie met hart voor het milieu

Wij houden van vloeren, maar ook van de planeet. Daarom werken wij met topmerken die duurzaam bosbeheer en alternatieve materialen - zoals kurk- en bamboeparket - hoog in het vaandel hebben. Vraag meer info in onze toonzalen.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL