Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

FloorHouse: Uw vloerenspecialist

Het grootste aanbod topvloeren tegen de laagste prijs, dat is FloorHouse in een notendop. Maar we zijn nog zóveel meer dan dat. Naast een ruime keuze vloeren van uitstekende merken, klop je bij ons ook aan voor:

Wij hebben vast de vloer die jou ligt. Je vindt hem in een paar muisklikken op onze website. Of je komt gewoon bij ons over de vloer in een van onze zes toonzalen.

Onze vloeren

Als speciaalzaak focussen wij 100 procent op datgene waarin wij uitblinken: vloeren voor élke ruimte in jouw woning. Van parket, laminaat en tegels tot click-vinyl, kurk en rigid. Onze prijzen zijn laag, de kwaliteit is gegarandeerd hoog. Stel gerust hoge eisen aan je nieuwe vloer en de plaatsing ervan. Onze labels en erkenningen spreken voor zich: vakmanschap van de bovenste plank.

Onze mensen

Op onze vloeren zijn we trots, maar onze mensen zijn onze paradepaardjes. Ze kennen hun vak door en door, volgen opleidingen om bij te blijven met nieuwigheden, en zijn jou met de glimlach van dienst. Want werken bij FloorHouse ligt hen. Benieuwd of jij je bij FloorHouse ook als een vis in het water voelt? Waag je kans met een spontane sollicitatie. We zijn altijd op zoek naar talent om onze groei in goede banen te leiden.

Onze achtergrond

FloorHouse is best ambitieus. Sinds onze start in 2008 zijn we fors gegroeid – letterlijk uit onze voegen gebarsten. Van één bescheiden verkooppunt naar zes grote toonzalen, verspreid over heel Vlaanderen. Benieuwd naar het verhaal achter ons succes? Neem een duik in onze geschiedenis en onze toekomstplannen.

Andere artikels over FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL