Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

WELKOM BIJ FLOORHOUSE ANTWERPEN


PARKET KOPEN IN ANTWERPEN? FLOORHOUSE!

Vier redenen om uw parket te kopen in Antwerpen, bij FloorHouse? U kiest uit het grootste aanbod in de regio - met meer dan tweeduizend vloeren. U geniet van onze laagsteprijsgarantie. U kiest vlot en gemakkelijk, dankzij de handige presentatie op kleur. En u krijgt deskundig advies. Snel naar FloorHouse, dus.

LAMINAAT KOPEN IN ANTWERPEN? FLOORHOUSE!

Bovendien is onze winkel vlot bereikbaar. En laat u uw wagen veilig achter op de parking voor de toonzaal. Wist u trouwens dat de FloorHouse-adviseurs zich regelmatig bijscholen om bij te blijven? Uw garantie voor het beste advies om laminaat te kopen in Antwerpen.

STOCKRESTEN BESCHIKBAAR

Op zoek naar de allerbeste deal? FloorHouse in Antwerpen heeft ook stockresten in de aanbieding, waar u voor bodemprijzen een vloer kan vinden. Kom onze stockresten bekijken in de Noorderlaan in Antwerpen en zie wat voor vloer van laminaat, parket, PVC-stroken, vinyl, of kurk we voor u in de aanbieding hebben!

KOM NU UW PARKET OF LAMINAAT KOPEN IN ANTWERPEN

Parket kopen in Antwerpen? Of laminaat kopen in Antwerpen? Eén adres: FloorHouse! Want in onze toonzaal kiest u niet op merk, maar op kleur. Daardoor vindt u razendsnel wat u zoekt. Hulp nodig? Onze adviseurs staan altijd voor u klaar. Kom snel binnen.
Woont u dichter bij Aartselaar, Wommelgem of Turnhout, dan bij Antwerpen om uw parket of laminaat te kopen? Ga dan naar de FloorHouse-toonzaal in uw buurt.

ONS TEAM IN ANTWERPEN

filiaalleider
Bart

Bart

Maurice

MauriceFLOORHOUSE ANTWERPEN


Noorderlaan 33
2030 Antwerpen

T. 03 645 34 90
F. 03 645 34 89

OPENINGSUREN
MAANDAG
9u15 - 18u00
DINSDAG
9u15 - 18u00
WOENSDAG
9u15 - 18u00
DONDERDAG
9u15 - 18u00
VRIJDAG
9u15 - 18u00
ZATERDAG
9u30 - 17u30
ZONDAG
gesloten
FEESTDAGEN
gesloten


FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL