Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Doe Het Zelf! Video's

Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Mooi zo! FloorHouse helpt je graag met raad en daad.
Hieronder vind je alvast enkele nuttige video's bij de installatie en/of onderhoud van je droomvloer:
    -     Parket schuren
    -     Parket plaatsen
    -     Rigid plaatsen
    -     Laminaat plaatsen
    -     COREtec plaatsen
    -     BerryAlloc plaatsen
    -     Pergo plaatsen
    -     Moduleo Layred plaatsen
    -     Hywood plaatsen
    -     Krono/Binyl pro plaatsen
    -     Gebruik Laminaatsnijder
    -     Producten van Woca
    -     Producten van Osmo

Hoe begin je nu aan het opschuren van je parket?

Bij FloorHouse hebben we even alles in een paar eenvoudige video's gegoten. Zo kun je hieronder stap voor stap bekijken hoe je nu uw parket moet opschuren. Toch niet overtuigd dat je dit zelf wilt doen? Geen probleem, de plaatsingdienst van FloorHouse kan dit ook.

Hoe plaats je nu eenvoudig parket?

Bij FloorHouse hebben we even alles in een paar eenvoudige video's gegoten. Zo kun je hieronder stap voor stap bekijken hoe je nu uw parket moet plaatsen. Toch niet overtuigd dat je dit zelf wilt doen? Geen probleem, de plaatsingdienst van FloorHouse kan dit ook.

Plaatsen van Rigid

Rigid is verkrijgbaar in vele formaten en kleuren. Het is een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer die ideaal is voor elk huishouden. In de onderstaande video wordt uitgelegd wat Rigid is en hoe je het product gemakkelijk kunt plaatsen in visgraat, planken en tegel motief. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Plaatsen van Laminaat

Laminaat is gemakkelijk te leggen en onderhouden. Je kunt de vloer zelf leggen met een simpele handzaag en hamer. Laminaat is ook zeer onderhoudsvriendelijk. Je kunt de vloer gewoon dweilen met een vochtige doek. Als je op zoek bent naar een duurzame, onderhoudsvriendelijke en betaalbare vloer, dan is laminaat de perfecte keuze voor jou. Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over laminaat en hoe je het product gemakkelijk kunt plaatsen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Plaatsen van COREtec

COREtec is een watervaste, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke vloerbedekking die verkrijgbaar is in vele formaten en kleuren. Het is een ideale vloer voor elk huishouden, van gezinnen met kleine kinderen tot huisdierenbezitters. Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over COREtec en hoe je het product gemakkelijk kunt plaatsen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Plaatsen van BerryAlloc

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsvloer die duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te leggen is, dan is BerryAlloc een goede keuze. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment vloeren, waaronder laminaat, vinyl, parket en houten vloeren. BerryAlloc vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en formaten, zodat je de perfecte vloer voor je huis kunt vinden. Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over BerryAlloc en hoe je het product gemakkelijk kunt plaatsen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Plaatsen van Pergo

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsvloer die duurzaam, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te leggen is, dan is Pergo een goede keuze. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment vloeren, waaronder laminaatvloeren en vinylvloeren. Pergo vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en formaten, zodat je de perfecte vloer voor je huis kunt vinden. Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over Pergo en hoe je het product gemakkelijk kunt plaatsen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Plaatsen van Moduleo Layred

Moduleo LayRed is een duurzame en onderhoudsvriendelijke vinylvloer van IVC. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en formaten, zodat je de perfecte vloer voor je huis kunt vinden. Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over Moduleo Layred en hoe je het product gemakkelijk kunt plaatsen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Plaatsen van Hywood

Met Hywood Rigid Parket haal je een product in huis waarbij alle mogelijke schadelijke kunststoffen geweerd zijn. Dit is 100% hout. En toch is het door de innovatieve technologie erachter gelukt om het brandveiligheidscertificaat Bfl-s2 te behalen, wat wil zeggen "heel moeilijk brandbaar". De hoge dichtheid van de plank maakt het zeer bestand tegen de bekende vijanden water, vuil, krassen en druk door zware voorwerpen. Dit blijkt uit verschillende officiële tests. Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over Hywood en hoe je het product gemakkelijk kunt plaatsen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Plaatsen van Krono/Binyl pro

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over Krono/Binyl pro en hoe je het product gemakkelijk kunt plaatsen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Gebruik Laminaatsnijder

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over het genruik van de laminaatsnijder. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Producten van Woca

Bekijk de onderstaande video's om meer te weten te komen over Woca en hoe je het product gemakkelijk kunt aanbrengen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

Producten van Osmo

Bekijk de onderstaande video's om meer te weten te komen over Osmo en hoe je het product gemakkelijk kunt aanbrengen. Heb je toch nog vragen? Ga dan langs of contacteer het dichtstbijzijnde winkelpunt voor meer informatie.

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL