Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Het beste laminaat tegen de laagste prijs

Een vloer, die moet perfect passen bij het leven dat zich erop afspeelt. Daarom biedt FloorHouse ook zo'n grote keuze aan kliklaminaat: Van extra sterke laminaatvloeren tot vochtbestendige laminaatplanken, u vindt voor elk ruimte de passende vloerbedekking - aan de laagste prijs. Elke dag van het jaar gegarandeerd.

Advies voor jouw keuze kliklaminaat

Laminaat is een aantrekkelijke all-rounder vloer en vooral een, die vandaag maar ook morgen nog straalt en zich moeiteloos aanpast aan de stijl van uw woning. Laminaat is: onverslijtbaar, razendsnel proper en beschikbaar in ontelbaar veel tinten en patronen. Laminaat vermomt zich moeiteloos als parket of tegel, of blijft helemaal zichzelf met een frisse kleur, XXL-afmeting of supergloss uitstraling.

Tips voor onderhoud van laminaat

Een laminaatvloer is ongelovelijk onderhoudsvriendelijk en met de gepaste laminaat onderhoudsproducten zal uw vloer jarenlang zijn prachtige kwaliteit en uitstraling behouden. Gebruik voor het onderhoud van uw laminaat steeds aangepaste onderhoudsproducten voor het beste resultaat.

De veelvoudigheid van laminaat vindt u bij FloorHouse

Alle decoren, afwerkingen, kleuren en soorten laminaat vindt u bij FloorHouse.

Alle Laminaatvloeren

In vergelijking met andere vloerbedekkingen (zoals parket), omvat het laminaat gamma vloeren die uiterst bestendig zijn. De beschermende bovenlaag is in verschillende diktes verkrijgbaar. Een laminaat kan dus in kamers met zowel een licht huishoudelijk gebruik alsook met een zwaar intensief (commercieel) gebruik geplaatst worden. Daarenboven biedt laminaat een ruim aantal mogelijkheden: houten decoren op planken, natuursteen-look op tegels, betonlook laminaat, fantasievolle designs, vochtbestendig laminaat voor badkamers enz. Direct online een kliklaminaat kopen? Vindt de vloer van uw dromen hier bij FloorHouse.
Wij adviseren u vóór de aankoop rekening te houden met het kamertype en de vraag naar hoe krasgevoelig de vloer in de betroffen ruimte hoort te zijn. Bij FloorHouse vindt u voor elk kamertype en gebruik de juiste laminaatvloer. Het onderhoud van laminaatvloeren is daarenboven razendsnel gedaan.
Met de juiste onderhoudsproducten blijft uw laminaat voor een lange tijd schoon. Dankzij de antistatische bovenlaag zet zich vrijwel geen vuil of stof vast en is uw vloereenvoudig te reinigen. Laminaat is daarom ook geschikt voor mensen met een stofallergie.

LAMINAATVLOEREN IN ONTELBAAR VEEL VORMEN EN KLEUREN

Dankzij de grote variatie in afmetingen en patronen zijn laminaatvloeren in ontelbaar veel uitvoeringen verkrijgbaar. Wilt u een laminaatvloer die lijkt op echt parket? Of kiest u liever een speelse, kleurrijke ondergrond? Moderne productietechnologieën maken het mogelijk dat er laminaat voor elke inrichtingsstijl en persoonlijke smaak bestaat. Kliklaminaat is dus ideaal voor heel uw woning: slaapkamer, woonkamer, eetkamer, kinderkamer...

Laat u zich dus overtuigen door ons ruime gamma laminaatvloeren. Voor persoonlijk advies ontvangen wij u graag in een van onze winkels:

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL