Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Het beste laminaat tegen de laagste prijs

Een vloer moet perfect passen bij het leven dat zich erop afspeelt. Daarom biedt FloorHouse ook zo'n grote keuze aan kliklaminaat: van extra sterke laminaatvloeren tot vochtbestendige laminaatplanken, u vindt voor elk ruimte de passende vloerbedekking - aan de laagste prijs. Elke dag van het jaar gegarandeerd.

Advies voor jouw keuze kliklaminaat

Laminaat is een aantrekkelijke all-rounder vloer die vandaag maar vooral ook morgen nog straalt en zich moeiteloos aanpast aan de stijl van uw woning. Laminaat is: onverslijtbaar, razendsnel proper en beschikbaar in ontelbaar veel tinten en patronen. Laminaat vermomt zich moeiteloos als parket of tegel, of blijft helemaal zichzelf met frisse kleuren, XXL-afmeting of supergloss uitstraling.

Tips voor onderhoud van laminaat

Een laminaatvloer is ongelooflijk onderhoudsvriendelijk. Met de gepaste laminaat onderhoudsproducten zal uw vloer jarenlang zijn prachtige kwaliteit en uitstraling behouden. Gebruik voor het onderhoud van uw laminaat steeds onze aangepaste onderhoudsproducten voor het beste resultaat.

Laminaat in al zijn veelzijdigheid vindt u bij FloorHouse

Alle decoren, afwerkingen, kleuren en soorten laminaat vindt u bij FloorHouse.

Alle Laminaatvloeren


LAMINAAT, DE VEELZIJDIGE OPLOSSING VOOR ELKE KAMER

In vergelijking met andere vloerbedekkingen (zoals parket) omvat het gamma laminaat uiterst bestendige vloeren. De beschermende bovenlaag is in verschillende diktes verkrijgbaar, zodat u steeds uw keuze kan afstemmen op de verwachte gebruiksintensiteit. Zo kan laminaat in kamers met zowel een licht huishoudelijk gebruik als een zwaar intensief (commercieel) gebruik geplaatst worden.
Daarnaast biedt laminaat een ruim aantal mogelijkheden: houten decors op planken, natuursteen-look op tegels, betonlook laminaat, fantasievolle designs, vochtbestendig laminaat voor badkamers ...
Direct online kliklaminaat kopen? Vind de vloer van uw dromen hier bij FloorHouse.
Wij adviseren u vóór de aankoop rekening te houden met het kamertype en de vraag naar hoe krasgevoelig de vloer in de betroffen ruimte hoort te zijn. Bij FloorHouse vindt u voor elk kamertype en gebruik de juiste laminaatvloer.
Het onderhoud van laminaatvloeren is een waar gebruiksgemak. Met de juisteonderhoudsproducten blijft uw laminaat voor een lange tijd schoon. Dankzij de antistatische bovenlaag zet zich vrijwel geen vuil of stof vast en is uw vloer eenvoudig te reinigen. Laminaat is daarom ook geschikt voor mensen met een stofallergie.

LAMINAATVLOEREN IN ONTELBAAR VEEL VORMEN EN KLEUREN

Dankzij de grote variatie in afmetingen en patronen zijn laminaatvloeren in ontelbaar veel uitvoeringen verkrijgbaar. Wil u een laminaatvloer die op echt parket lijkt? Kiest u liever een speelse, kleurrijke ondergrond? Moderne productietechnologieën maken laminaat mogelijk voor elke interieurstijl en persoonlijke smaak. Kortom: kliklaminaat is ideaal voor uw hele woning: slaapkamer, woonkamer, eetkamer, kinderkamer ...

Laat u overtuigen door ons ruime gamma laminaatvloeren. Voor persoonlijk advies ontvangen wij u graag in een van onze winkels:

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL