Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Onze klanten aan het woord: getuigenissen


Vanherck - Turnhout
We bezochten FloorHouse intussen verschillende keren. Een eerste keer kwamen we enkel informatie vragen. De vriendelijke hulp en vakkundige uitleg zorgde ervoor dat we terugkwamen voor een tweede bezoek. Toen ook de offerte interessant bleek, kwamen we nog een derde keer terug om alles vast te leggen. Als we ons huis verder afwerken gaan we bij FloorHouse zeker nog eens langs!

Spaanbroek - Merksem
Snelle service. Professioneel en duidelijk. Interessante voorwaarden. Heel vriendelijk en behulpzaam. Goed georganiseerd. Goede opvolging. Heel persoonlijk.

Van den Wyngaert - Antwerpen
Op zoek naar materiaal en toestellen om parket te schuren zijn we gelukkig bij FloorHouse terecht gekomen. Eerst telefonisch goed geholpen, toestellen gehuurd en nogmaals een degelijke uitleg gekregen over de toestellen en de behandeling van de vloer. Onze vloer ziet er nu fantastisch uit! Wij zijn zeer tevreden over FloorHouse, zowel over de kwaliteit, de service, als de prijs. Bedankt FloorHouse!

Poppe - Antwerpen
Ik ben zeer tevreden. Verkopers zijn zeer vriendelijk, professioneel en snel om service te verlenen. Ik heb goede info gekregen, er werd geluisterd naar al mijn vragen en er werd me niks opgedrongen. De verkopers weten waarover ze spreken en denken met je mee. Ik kom zeker terug als ik meer vloeren nodig heb.

Backx - Brasschaat
Zeer professionele uitleg gekregen. Zéér klantvriendelijk, behulpzaam en geduldig. Weten waar ze mee bezig zijn. Geven een betrouwbaar gevoel. Top service! We raden absoluut FloorHouse Wommelgem aan.

De Clerq - Zandvoven
Wij waren zeer tevreden. We kregen een goede service en waren zeer vriendelijk onthaald. We hebben goede inlichtingen gekregen. We komen zeker terug.

Van den Eynden - Antwerpen
We kregen een geweldige service in het FloorHouse filiaal in Antwerpen. Er werd veel uitleg gegeven over de manier waarop we de producten moesten aanbrengen en de Woodboy moesten hanteren. We kregen voldoende producten mee zodat alles vlot kon verlopen en konden de ongebruikte producten later zonder problemen terug geven. Het resultaat is dankzij jullie fantastische advies en hulp perfect. Bedankt!

Gabriels - Merksem
Heel veel keuze, ruime winkel met veel parkeerplaats. Het personeel heeft een zeer goede kennis van de materialen die ze hebben. Vriendelijk personeel die de tijd nemen om te luisteren wat je wil en goede raad te geven. Zeer tevreden met de aangeboden hulp.

Roeder - Schoten
Super service. Heel praktische oplossing in verband met levering nl. gratis camionette. Enorm veel keuze, ook in promoties, en goed advies bij de keuze parket en ondervloer.

Verberck - Stabroek
Degelijke en klantgerichte werking. Gericht om te helpen in plaats van te verkopen. Prijs/kwaliteit een aanrader. Degelijke dienst na verkoop. Hulpvaardig en bereid om tips en tricks te geven voor de plaatsing en nabehandeling.

Mens - Turnhout
Via reclamefolder kennis gemaakt met FloorHouse. Vanaf m'n eerste stap over "de vloer" kreeg ik meteen een goed gevoel. Vriendelijk personeel, ruime keuze en goede service. De moeite waard om eens een bezoek te brengen.

Deroover, Nonneman - Brasschaat
Onmiddellijk vriendelijk onthaald. Duidelijke, verstaanbare uitleg afgestemd op onze vraag. Overzichtelijke tentoonstelling van het aanbod. Vrijblijvend voorstel.

Van Laer - Turnhout
Zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken. Goede service en correcte afspraken en levertermijnen. Scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

De Blauwe - Borgerhout
Een goede positieve ervaring. De uitleg over de opbouw van de vloer was helder en geïllustreerd met beeldmateriaal en voorbeeldprofielen in de winkel.

De Belder - Antwerpen
Nadat onze dochter en schoonzoon zeer tevreden waren over hun parket en de service van jullie zaak in Antwerpen, zijn wij na onze verbouwingen ook naar jullie gekomen. We hebben onze ganse benedenverdieping verbouwd en gerenoveerd. Zo moesten ook wij andere vloerbekleding hebben. We zijn heel tevreden: goede prijs/kwaliteit, vriendelijke en behulpzame bediening. Wij zijn tevreden klanten.

Straessens - Ekeren
Wij zijn zeer tevreden van de klantvriendelijkheid van FloorHouse. Ze namen steeds de tijd om ons alle uitleg te geven en de beste oplossingen te zoeken bij het leggen van onze parket.

Van Schilt - Ekeren
We hebben zeer goede uitleg gekregen. Zowel met de laminaat als de parket die we hebben gekocht. Vriendelijk personeel en zeer professioneel

Verduyckt - Antwerpen
Ik heb bij FloorHouse een goede en vlotte bediening gekregen en goed advies over wat ik wel en niet kon gebruiken van laminaat. De medewerkers zijn vriendelijk en staan u graag tot uw dienst.

Coppenrath - Antwerpen
Ervaring uitstekend. Onthaal was zeer vriendelijk, uitleg OK. Zeer gewaardeerd dat de levering kostenloos in stock werd gehouden daardoor konden we profiteren van de maart promotie.

Van Bellegem - Antwerpen
Deskundige en vriendelijke uitleg over de verschillende producten. Er werd ook de meest gunstige oplossing qua prijs/kwaliteit voorgesteld. De verkoper nam ook de nodige tijd om de klant te helpen.

Hagenaers, Jannsens - Antwerpen
1ste aankoop: bamboe sidepres vernis natuur + ondervloer super silence: werd geplaatst op OSB vloer (houten balkenstructuur) -> problemen tgv instabiele ondervloer: tgv frictie van naden parket lossen van vernis. Dit werd ook vastgesteld door specialist plaatsing FloorHouse. Na overleg werd de overige aangekochte planken + ondervloer teruggenomen en mochten we een andere parket kiezen (density + V-groef). Hetgeen we ten zeerste apprecieerden.

Legon - Antwerpen
Wat me bij FloorHouse aantrok? De goedkope prijzen! Wat me uiteindelijk overtuigde om mijn bestelling, na vele bezoeken, ook effectief te plaatsen? Het behulpzame en zeer geduldige personeel. Omwille van de grote keuze was het voor mij niet eenvoudig om een vloer te kiezen, maar ik ben 100% tevreden van mijn aankoop. Ik wil graag de flexibiliteit van het personeel extra in de verf zetten.

De Smet - Antwerpen
Bij FloorHouse dé droomvloer gevonden en een heel weekend doorgebracht met het leggen. Ging alles zeer vlot, klikte perfect in elkaar. Dat had ik zelfs als vrouw geen problemen mee. Ik ben heel blij dat er nu zo'n mooie vloer ligt.

Van Laen - Turnhout
Ons werd door zeer vriendelijk personeel met goede kennis van zaken een uitstekende service verleent: concrete afspraken, levering op tijd en een scherpe prijs-kwaliteit-verhouding.

Van de Peer- Beveren
Wij hebben een Aartselaar van een zeer uitgebreide uitleg geprofiteerd: De verkopers namen zich de tijd om alles en detail toe te lichten.

Mulder - Kapellen
In Antwerpen ontvingen ons de medewerkers heel vriendelijk, en legden alles goed uit zodat wij to de beste keuze voor ons konden komen. Nu genieten wij van onze nieuwe vloer.

Peeters - Geel
Over mijn aankoop in Turnhout kan ik alleen positief berichten: Ik heb een zeer duidelijke en uitgebreide uitleg gehad en de vloer werd op tijd bij mij thuis geleverd. Alles volgens de afspraak. Super.

De Meyer - Bouwel
Toen ik het ruime assortiment in Turnhout heb gezien, heb ik eerst getwijfeld, ooit de juiste vloer voor mijn living te vinden. Maar een vriendelijke medewerker heeft me tijdens mijn zoektocht heel goed begeleid. Ik ben er zeer tevreden over en alles is goed verlopen: van aankoop tot levering.

Martens - Antwerpen
Ik ben heel tevreden over de professionelee infovestrekking, het vriendelijke personeel, de vlotte service en vooral de competitieve prijzen.

Browne - Essen
Ik vond het heel handig dat ik gratis een bestelwagen kon lenen om de pakken zelf na huis te brengen. Zo kon ik - in vergelijking met een levering - toch nog behoorlijk tijd besparen.

Vlaeminck - Stabroek
Ik heb toen in Antwerpen heel goede tips gekregen in verband met de legging en het onderhoud van het laminaat. Ze hebben mij zeer goed geholpen.

Theens - Sint-Job-in't-Goor
Ik heb een uitstekende uitleg in Antwerpen over de materialen en het gebruik ervan gekregen. Maar vooral ook heel handige tips voor de zelf-plaatsing.

Nuyts - Merksem
Mijn ervaring met FloorHouse? Keuze uit een ruim aanbod, grondig advies door de verkoper en een scherpe prijs. Beter kan het volgens mij niet.

Mertens - Vosselaar
Ik heb in Turnhout een zeer goede uitleg gekregen. De medewerker heeft mij zeer geholpen, de juiste beslissing te nemen. Ik heb niet enkel laminaat gekocht maar ook een extra dempende ondervloer en bijhorende plinten.

Delbere - Antwerpen
Ik heb in het filiaal op de Noorderlaan een zeer goede, duidelijke en professionele uitleg gekregen. Alles werd correct en volgens de afspraak afgehandeld. Bovendien was ik aangenaam verrast dat de camionette reeds was ingeladen toen wij het parket kwamen afhalen. Top service.

De Meyer - Bouwel
Mijn ervaring met FloorHouse? Keuze uit een ruim aanbod, grondig advies door de verkoper en een scherpe prijs. Beter kan het volgens mij niet.

Wuyts - Oelegem
Het was een zeer vlotte samenwerking met het personeel te Wommelgem. Alles was tot onze tevredenheid.

Luytens - Boortmeerbeek
Ik ben bij FloorHouse via mond-tot-mond reklame terechtgekomen. Gelukkig. Het personeel was heel behulpzaam en zeer vriendelijk. En ik heb een echt mooie vloer gevonden.

Builaert - Brasschaat
Ik was in het filiaal te Antwerpen. Zij waren daar heel vriendelijk en correct, zowel bij het kiezen van de laminaatvloer als in het regelen van de afhaling ervan. Ik heb gebruik gemaakt van de gratis bestelwagen.

Maes - Merksplas
We zijn heel tevreden met de vloer die wij gekozen hebben. Het persooneel in Turnhout heeft ons deskundig begeleid en een zeer goede service geboden. Bedankt daarvoor.

Schoonooghe - Schoten
Wij hebben herhaaldelijk contact gehad met de winkel in Antwerpen in verband met aanpassingen en toevoegingen aan onze bestelling. Alles werd probleemloos opgevolgd. We zijn zeer tevreden over deze begeleiding en heel blij met de keuze van ons parket.

Cornelis - Antwerpen
Prima! Ik heb een superschone vloer bij FloorHouse gevonden. Fijn dat de mogelijkheid bestaat gratis een camionette te gebruiken.

Verstruyk - Belsele
Ik heb een goede service en gedegen uitleg gekregen. Er is veel keuze en zeer correcte prijzen. Bijkomend voordeel is het gebruik van de bestelwagen. Een klein nadeel: Ik moest wel iets langer wachten vooraleer ik geholpen werd, maar het was ook op een zaterdagmiddag en vrij druk. Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe vloer.

De Schutter - Deurne
Ruime keuze waarvan de verkopers echt alles weten. Ik heb bovendien veel tips gekregen voor het zelf plaatsen van het laminaat. Levering is supervlot gegaan.

Debord - Antwerpen
Ik ben er twee keer geweest en heb twee verschillende verkopers gehad, allebei waren ze zeer vriendelijk en behulpzaam. Super professioneel en klantgericht. Top!

De Bière - Sint-Job-in't-Goor
De verkoper nam de tijd voor een gedetailleerde uitleg en het toelichten van verschillen. Ik vond het ook echt een meerwaarde dat ik de bestelwagen in Antwerpen kon gebruiken om de bestelling naar huis te brengen. Het was een zeer goede ervaring.

Smet - Zutendaal
De medewerkers in Wommelgem hebben ons zeer vriendelijk behandeld en een zeer correcte prijs berekent. Bovendien is het personeel de beloofde afspraken rond de levering van onze vloer zeer goed nagekomen. Mocht er iemand uit mijn vriendenkring een nieuwe vloer nodig hebben, ga ik zeker FloorHouse aanbevelen.

Femont - Borgerhout
Bij FloorHouse hebben ze een ruim gamma voor ieder wat wils. Dat vond ik heel goed. Het was een zeer vriendelijke bediening, met goed en pro-actief advies. De verkoper heeft goed meegedacht en bij het gestelde probleem direct een oplossing voorgesteld.

Saintenoy - Beveren
Zeer goede uitleg over mogelijkheden, plaatsing en nabehandeling van mijn nieuw parket. De verkoper wist zeer goed waarover hij pratte. Het was een vriendelijke service, ook na de verkoop.

Meerbergen - Antwerpen
Ik ben al meerdere keren klant bij FloorHouse geweest en heb steeds een deskundige service op maat gekregen. Ben daar heel tevreden over.

McGee - Antwerpen
Toen ik een toestel voor het opschuren van parket huurde, werd er een zeer deskundige uitleg met goede technische instructies verleent. Het materiaal was up-to-date. Bij FloorHouse weten ze waarover ze het hebben. Wij kunnen ze aanraden.

Van Uytfange - Kruibeke
Onlangs kochten wij bij FloorHouse laminaat voor onze slaapkamers. We zijn hierover zeer tevreden. In de winkel zelf was er een zeer uitgebreid aanbod en dat maakte het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Maar dank de goede service werden we professioneel bijgestaan. De afhaling verliep zeer vlot en alles werd voorzichtig in de auto geplaatst. Als we nog op zoek gaan naar laminaat of parket, is de eerste stap voor Floorhouse snel gezet.

Courtmans - Ekeren
Ik heb een zeer professionele uitleg gekregen en de verkoper heeft de tijd genomen om mij te helpen. Kortom, als u een vloer wenst te kopen, kan ik maar een advies geven: Ga eens langs bij FloorHouse.

Andere artikels over FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL