Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Ondervloeren

Bescherming van uw vloer

Het belang van ondervloeren mag niet onderschat worden – ook ziet u hem na het plaatsen van de nieuwe vloer niet meer. Bij een zwevende plaatsing van parket, laminaat, kurk en click-vinyl dient er zelfs altijd een ondervloer geplaatst te worden om krakende geluiden in de toekomst te vermijden en de vloer extra van beneden te beschermen.

Maar ondervloeren kunnen nog veel meer: Zij zorgen voor dampdichtheid, extra isolatie, geluidsdemping en extra bescherming van uw nieuwe vloer. Het is dus zeer belangrijk om bij de betreffende vloer ook de juiste ondervloer te kiezen.

Een egalisatie tot 5 mm is bijvoorbeeld mogelijk met de FELT 10 bruin. Indien gelijkvloers en/of een nieuwe chape raden wij aan deze gecombineerd met een dampscherm te leggen. Een geluidsdemping, vooral in appartementen, wordt vooral bereikt door het leggen van de SUPER SILENCE groen. Deze krijgt de beste beoordelingen ten opzichte van de isolatie van doorgangsgeluiden alsook reflectiegeluiden. De SILENT PLUS ZWART is een heel goede allrounder, in prijs/kwaliteit de beste op de markt. De dampscherm is hier reeds geïntegreerd. Binnenkort kunt u hier ook een ondervloerenwijzer terugvinden en dus een antwoord op uw vraag vinden: “Wat is de juiste ondervloer?”

28 product(en) gevonden
    Laden
    Laden
    Veilig online betalen met o.a.
    Levering / pakketverzending naar BE en NL