Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Onze diensten tijdens corona

Image title
Hier hebben wij de meest voorkomende vragen van de laatste dagen voor u verzameld. Is er nog iets onduidelijk of zit u met een specifieke vraag?
Stuur ons dan een e-mail via info[a]floorhouse.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 
Wij zullen gedurende al onze activiteiten steeds de strenge maatregelen van de Belgische regering volgen.
INSPIRATIE OPDOEN: Momenteel is het niet nodig om een afspraak te maken

AANKOOP AFHALEN:
Heeft u een bestelling bij ons geplaatst en wenst u deze nu af te halen? Dan vragen wij u om de betreffende winkel VOORAF telefonisch te contacteren zodat er een afspraak wordt gemaakt. Afhalingen kunnen beter doorgevoerd worden als er vooraf een afspraak is gemaakt. Dit geldt in het bijzonder voor grote bestellingen. Alvast bedankt voor uw begrip.
Om u een veilig bezoek te kunnen garanderen:
 • komt u altijd alleen winkelen, tenzij dat u een afspraak hebt gemaakt (op een van onze winkelpagina's)
 • zal er altijd streng een afstand van 1,5m worden gerespecteerd
 • dragen onze medewerkers een mondmasker
 • vragen wij ook aan onze klanten om een mondmasker te dragen zoals de overheid het heeft voorgeschreven
 • zijn er voldoende voorzieningen om de handen te wassen en te ontsmetten - zowel voor onze klanten alsook voor onze medewerkers
 • zullen er oppervlakken, handgrepen, stalen en verpakkingen na elk gebruik door onze medewerkers ontsmet worden
 • stimuleren wij elektronische betalingen
 • zijn onze kinderhoeken tijdelijk afgesloten
 • vragen wij aan iedereen bij keelpijn, koorts, hoest of ademhalingsproblemen thuis te blijven. Dit geldt niet alleen voor onze klanten maar uiteraard ook voor onze medewerkers en leveranciers.
 • Mocht u hieromtrent nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
  U heeft in het verleden al een bestelling bij ons geplaatst en deze ook al (gedeeltelijk) betaald? Contacteer ons gerust via e-mail aan info[a]floorhouse.be aangaande de status.

  Wij kijken dit graag voor u na en nemen zo snel mogelijk terug contact met u op om verdere stappen te bespreken.
  Dit is helemaal geen probleem. Wij verwerken alle bestellingen zoals altijd.

  Zijn producten niet bij ons op stock, zullen wij bestellingen doorgeven aan onze fabrikanten.  Alleen kan er wat vertraging op een levering zitten. Wij zullen alle bestellingen goed opvolgen en u rechtstreeks verwittigen van zodra de bestelde goederen bij ons beschikbaar zijn (voor levering aan huis).
  Dit is geen enkel probleem. Zo geniet u nog van onze huidige promoties.

  U bestelt de goederen vandaag via de webshop:
  • U ontvangt een geautomatiseerde orderbevestiging.
  • Met een korte reply op deze bevestiging en een vermelding van de levertermijn in de toekomst, kunnen wij zeker met u wensen rekening houden.
  Het is geen enkel probleem om uw bestelling naar huis te laten leveren. Vanaf een totale orderbestelwaarde van €595* leveren wij de goederen zelfs gratis naar u (geldt voor België en Nederland). Ligt u bestelling daaronder, vragen wij wel een transportkost van €65 incl. BTW (zowel voor adressen in België als Nederland).

  Wij willen u vriendelijk vragen om er rekening mee te houden dat op de levertermijnen gedeeltelijk wat vertraging kan zitten.

  Wij zullen u steeds omtrent uw levering aan huis contacteren en u verwittigen van zodra een bestelling kan worden klaargezet voor de transporteur, om deze aan u te bezorgen. 

  Wilt u de levertermijn van een bepaalde vloer/artikel weten? Contacteer ons dan eventjes voordat u bestelt via info[@]floorhouse.be. Wij kijken dit graag voor u na.
  Een afhaling van uw bestelling is zeker mogelijk. Echter vragen wij u telefonisch een afspraak met de betreffende winkel te maken. 

  Alvast bedankt voor uw begrip.
  U vindt de contactgegevens van onze winkels op deze pagina: Onze winkels
  Een verhuur van een professionele machine is mogelijk.

  Hierbij zullen te allen tijde de strenge maatregelen van de Belgische regering worden gevolgd om de veiligheid voor onze klanten en onze medewerkers te garanderen.
  Ons plaatsinsgteam mag nog steeds werken bij u thuis komen uitvoeren. Dit uiteraard wel door rekening te houden met specifieke maatregelen zodat wij deze service ook verder veilig aan u kunnen aanbieden.

  Heeft u al uw akkoord voor een plaatsing gegeven maar is er nog geen afspraak gemaakt? Onze plaatsingsleider zal u zo snel mogelijk contacteren.

  U wilt graag een vloer door onze vakmannen laten plaatsen? Geen enkel probleem. Neem het best per e-mail contact met ons op en geef ook alvast een paar details omtrent het plaatsingsproject mee, aub: info[a]floorhouse.be
  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL