Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Onze diensten tijdens corona

Image title
Hier hebben wij de meest voorkomende vragen van de laatste dagen voor u verzameld. Is er nog iets onduidelijk of zit u met een specifieke vraag?
Stuur ons dan een e-mail via info[a]floorhouse.be en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 
Wij zullen gedurende al onze activiteiten steeds de strenge maatregelen van de Belgische regering volgen.
U heeft in het verleden al een bestelling bij ons geplaatst en deze ook al (gedeeltelijk) betaald? Contacteer ons gerust via e-mail aan info[a]floorhouse.be aangaande de status.

Wij kijken dit graag voor u na en nemen zo snel mogelijk terug contact met u op om verdere stappen te bespreken.
Dit is helemaal geen probleem. Wij verwerken alle online bestellingen zoals altijd.

Zijn producten niet bij ons op stock, kunnen wij vandaag ook nog bestellingen doorgeven aan onze fabrikanten. De meesten werken door, alleen kan er wat vertraging op een levering zitten. Wij zullen alle bestellingen goed opvolgen en u rechtstreeks verwittigen van zodra de bestelde goederen bij ons beschikbaar zijn (voor levering aan huis).
Dit is geen enkel probleem. Zo geniet u nog van onze huidige promoties.

U bestelt de goederen vandaag via de webshop:
  • U ontvangt een geautomatiseerde orderbevestiging.
  • Met een korte reply op deze bevestiging en een vermelding van de levertermijn in de toekomst, kunnen wij zeker met u wensen rekening houden.
Momenteel mogen wij - naar aanleiding van strenge maatregelen - nog leveringen aan huis bezorgen. 

Wij vragen u alleen ermee rekening te houden dat op de levertermijnen  gedeeltelijk wat vertraging kan zitten gezien de huidige situatie.
Wij zullen u steeds omtrent uw levering aan huis contacteren en u verwittigen van zodra een bestelling kan worden klaargezet voor de transporteur, om deze aan u te bezorgen.
Gezien de strenge maatregelen van de Belgische regering is een afhaling in onze filialen helaas niet meer mogelijk.

Had u al een afhaling afgesproken met een van onze winkels? Contacteer ons dan gerust via info[a]floorhouse.be. Wij zullen samen met u bekijken, wat er als alternatief voor u kan worden gedaan.
Spijtig kan onze verhuur momenteel niet worden georganiseerd omwille van de lockdown.

Dit kan enkel wanneer onze winkels terug open zijn. Momenteel staat dit ingepland voor 6 april, maar kan - naargelang de ontwikkelingen - uiteraard nog eens wijzigen. Van zodra de winkels terug hun deuren mogen openen, is ook een verhuur terug mogelijk.

Onze lopende plaatsingen en renovaties zijn we vandaag nog aan het uitvoeren als dit op een veilige manier en volgens de strenge maatregelen van de Belgische regering nog kan gebeuren.

De bijhorende opmetingen voor nieuwe plaatsingsaanvragen kunnen  pas ingepland en uitgevoerd worden na de lockdown. Alvast bedankt voor uw begrip.

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL