Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Geef uw vloer een grondige schoonmaak

Dankzij de innovatieve Floorwash reinigt u elke vloer snel en eenvoudig in een handomdraai. Het resultaat is verbluffend. Zelfs bij hardnekkig vuil of moeilijk bereikbare plaatsen.

Reinigingstoestel geschikt voor alle vloeren

Deze schrobmachine is uitermate geschikt voor het efficiënt schoonmaken van alle soorten vloeren. Zowel harde vloeren zoals laminaat, keramische tegels en vinyl alsook geoliede of verniste parketvloeren. De innovatieve constructie staat toe dat de Floorwash in hoeken en tot tegen wanden kan reinigen. De Floorwash is zo kantelbaar dat u gemakkelijk ook onder zware voorwerpen kunt reinigen. Het vuile water wordt direct opgenomen in een reservoir waardoor er zich geen opbouw van vuil op de vloer kan voordoen.

Iedereen kan hiermee werken

De Floorwash is een zeer licht en soepel bedienbaar toestel waarvoor geen kracht of fysieke inspanning nodig is. U hoeft enkel de machine maar naar voor en achter te bewegen; het reinigen en het vuile water terug opnemen, doet dit toestel volledig autonoom.Op alle plaatsen te gebruiken: Binnen en buiten

Vandaag werkt men al frequent met de Floorwash in restaurants, hotels, in fitness zalen, retailzaken, kantoren en verzorgingsplaatsen en profiteert men van de ongelovelijke reinigingskracht van de Floorwash. Kortom, plaatsen waar zeer veel mensen over de vloer lopen.
FloorHouse Tip:
Reserveer TIJDIG UW FLOORWASH

TARIEF Floorwash

Dagtarief €26 incl. BTW

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL