Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...
  • Het Grootste Aanbod Vloeren & Toebehoren
  • Topkwaliteit met Laagsteprijsgarantie
  • De beste service door ervaren vakmannen

DE GROOTSTE KEUZE VLOEREN IN DE BENELUX!

Meer dan 2500 vloeren en meer dan 15 topmerken heeft FloorHouse in assortiment. Uw referentie in Antwerpen en omstreken voor parket-, laminaat-, kurk-, vinyl- en lvt-vloeren. Met de grootste keuze aan vloeren, én de klantvriendelijkste showrooms. Want wij presenteren onze vloeren per kleur, in plaats van per merk. Kijken en kiezen wordt dus kinderspel.

ALLE PRODUCTEN VOOR PLAATSING, ONDERHOUD EN RENOVATIE


FloorHouse heeft een volledig gamma producten voor vloeren van alle gekende professionele merken. In onze winkels krijgt u steeds het juiste advies over het gebruik, zodat u zeker kan zijn van het beste resultaat.

VLOEREN MET DESKUNDIG ADVIES


U staat er niet alleen voor bij FloorHouse. Onze adviseurs gidsen u vakkundig door het grootste aanbod vloeren in de regio Antwerpen en omstreken. Zodat u met de vloer van uw dromen buitenwandelt.

Een specifieke vraag over de plaatsing van uw vloer? FloorHouse heeft de juiste vakmansen in huis om op al uw vragen een antwoord te vinden. Geen handige harry? Reken dan op onze vaklui voor de stipte, vlekkeloze plaatsing. U bent gerust en hoeft alleen te genieten van uw nieuwe vloer.

Andere artikels over FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL