Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Diensten: verkoop, renovatie, verhuur, plaatsing, advies …

FloorHouse - uw vloerenspecialist. Waarin FloorHouse verschilt van de concurrenten? Wij specialiseren ons resoluut in vloeren. Bij ons vindt u dus geen verf, gordijnen of behang. Vloeren zijn onze kernactiviteit, en dat merkt u. Want met meer dan 2500 vloeren in elk van de onze toonzalen, krijgt u bij ons de grootste keuze.

FloorHouse: verkoop van erkende producten

Uw kwaliteitsgarantie? Elke FloorHouse-vloer is erkend door de vakman. U krijgt dus altijd een kwalitatief hoogstaand product. Of u nu kiest voor een houten vloer(parket), laminaat, kurk, een rigid vloer of click-vinyl. Bovendien behoren ook een uitgebreid gamma onderhouds- en behandelingsproducten - ook voor uw tegelvloeren - tot het aanbod van FloorHouse.

FloorHouse: meer dan 15 topmerken per kleur gepresenteerd

Bij FloorHouse vindt u alle premiummerken - overzichtelijk gesorteerd op kleur. Heel handig! Want zo vindt u snel wat u zoekt. Dankzij FloorHouse bekijkt u het volledige gamma vloeren in uw favoriete tint. En kijkt, vergelijkt en kiest razendsnel. Zeker met het deskundige advies van onze vloerspecialisten erbovenop.

Laten plaatsen door FloorHouse of zelf aan de slag?

De FloorHouse-plaatsingsdienst plaatst elke vloer volgens de regels van de kunst. Gaat u liever zelf aan de slag? Dat kan! Onze experts geven deskundig advies, of helpen u op weg op de werf. Ook dat hoort bij FloorHouse.

Uw parketvloer heeft een grondige onderhoudsbeurt nodig?

Onze professionals nemen ook graag deze klus uit uw handen! De FloorHouse-plaatsingsdienst plaatst niet alleen vloeren, maar renoveert deze ook. Gaat het over een professionele schuurbeurt met afwerking van de parketvloer naar wens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het is niet nodig om toestellen te reserveren of producten al van tevoren te kopen. De vakmannen brengen alles mee. Bespreek uw renovatieproject nog vandaag vrijblijvend met een van onze experten.

Huur uw parketschuurmachine bij FloorHouse

Een parketschuurmachine huren? Eén adres: FloorHouse. U krijgt een uitgebreide uitleg over de werking en bediening van de machine, en over hoe u de beschermlaag olie of vernis aanbrengt. Zelfs groentjes zijn dus zeker van een mooi resultaat. Ontdek onze voordelige verhuurformules: 2 + 2 dagen gratis bij aankoop van afwerkings- en/of onderhoudsproducten. Reserveer nu uw parketschuurmachine.

Andere artikels over FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL