Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Afhalingen

Image titleU heeft een bestelling bij FloorHouse geplaatst en wenst deze in een van onze filialen te komen ophalen? Helemaal geen probleem. Tijdens de online bestelling kunt u als afhaalpunt het dichstbijzijnde winkelpunt kiezen. Onze logistiek zal er voor zorgen dat uw goederen zoals gewenst op de juiste plaats zullen klaarliggen voor afhaling.

Heeft u nog een vraag die wij op deze pagina niet hebben beantwoord? Neem dan gerust contact op met onze klantendienst via e-mail: info[@]floorhouse.be

Indien de goederen in de geselecteerde vestiging op voorraad zijn, is de afhaling onmiddellijk mogelijk. Neem ter zekerheid eventjes contact op met het betreffende winkelpunt zodat de medewerkers u de afhaling kunnen bevestigen en eventueel de goederen al voor u klaar kunnen zetten.

Indien de goederen niet voorradig zijn, zal onze logistiek deze bij de fabrikant bestellen en naar het door u geselecteerde winkelpunt laten leveren. De medewerkers van de betreffende winkel zullen u rechtstreeks contacteren zodra u uw bestelling kunt komen afhalen.

De afhaling kan steeds gedurende de reguliere openingstijden (maandag – zaterdag), en het liefst na een persoonlijk contact met u. Zo kunnen onze medewerkers er op voorhand al voor zorgen dat de goederen voor u klaar staan en de afhaling vlot verloopt.

Een afhaling van uw bestelling is in al onze winkelpunten mogelijk. Binnen het bestelproces op de webshop selecteert u bij “afhaling” gewoon een van onze winkelpunten:

 • FLOORHOUSE AARTSELAAR: Boomsesteenweg 59, 2630 Aartselaar
 • FLOORHOUSE ANTWERPEN: Bredabaan 1305, 2900 Schoten
 • FLOORHOUSE GENT: Kortrijksesteenweg 1086, 9051 St-Denijs-Westrem
 • FLOORHOUSE HASSELT: Genkersteenweg 219, 3500 Hasselt
 • FLOORHOUSE TURNHOUT: Winkelpark Turnhout, Steenweg op Gierle 339/13, 2300 Turnhout
 • FLOORHOUSE WOMMELGEM: Herentalsebaan 425, 2160 Wommelgem
 • FLOORHOUSE LOCHRISTI: Antwerpsesteenweg 114, 9080 Lochristi

De afhaling kan steeds gedurende de reguliere openingstijden (maandag – zaterdag), en het liefst na een persoonlijk contact met u. Zo kunnen onze medewerkers er op voorhand al voor zorgen dat de goederen voor u klaar staan en de afhaling vlot verloopt.

Reserveer vandaag nog onze gratis bestelwagen
Voor afhalingen van bestellingen met een bestelwaarde > €300 is het mogelijk gratis een bestelwagen te reserveren*.

Deze dienst is gratis indien de totale afstand (= heen en terug) maximaal 50 km bedraagt.
Moet u meer dan 75 km rijden om de goederen te vervoeren, of is de totaalprijs van uw bestelling lager dan €300, zal een bijdrage aangerekend worden van €2,00 per extra gereden kilometer.

Voor het gebruik van een bestelwagen dient er op voorhand een reservatie in het winkelpunt gemaakt te worden, waar u de goederen wenst af te halen. Onze experts in het betreffende winkelpunt leggen dit graag ook nog eens aan u uit en overlopen samen met u de mogelijke afhaaldatums.

(Alle vermelde prijzen incl. BTW.)
*Enkel en alleen voor particulieren klanten.
Houd het best rekening met de onderstaande punten als u uw bestelling bij ons komt afhalen dan zal alles vlot verlopen:

 • Het tijdstip:
  Afhalingen zijn enkel gedurende de openingsuren van de winkel mogelijk (maandag - zaterdag, telkens 9u30 – 17u30).
 • Uw goederen:
  Indien u de goederen met uw eigen wagen (in plaats van een FloorHouse bestelwagen) wenst af te halen, informeer ter zekerheid nog eens bij een medewerker naar de afmetingen en het gewicht van de bestelde producten. Weet dat er niet in elke persoonswagen plinten van 2,9m getransporteerd kunnen worden. Ook kunnen kleinere wagens moeite hebben, een groot aantal zware pakken te transporteren. Onze medewerks helpen u graag verder om de afhaling zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Reserveer vandaag nog onze gratis bestelwagen
 • Maak gebruik van een gratis bestelwagen:
  Voor bestellingen vanaf €300 kan u gebruik maken van een FloorHouse bestelwagen. Deze dienst is gratis indien de totale afstand (= heen en terug) maximaal 50 km bedraagt. Moet u meer dan 50 km rijden om de goederen te vervoeren, of is de totaalprijs van uw bestelling lager dan €300, zal een bijdrage aangerekend worden van €2,00 per extra gereden kilometer. Voor het gebruik van een bestelwagen dient er op voorhand een reservatie in het winkelpunt gemaakt te worden, van waar u de goederen wenst af te halen. Onze experts in het betreffende winkelpunt leggen dit graag nog eens aan u uit.
  (Alle vermelde prijzen incl. BTW.)

 • Als u tijdens het plaatsen van uw bestelling al voor een afhaling in een van onze winkelpunten kiest, zorgt onze logistiek ervoor dat de bestelde goederen rechtstreeks daarnaartoe worden geleverd. Dat bespaart u enkele dagen tijd in vergelijking met een levering aan huis.

 • Indien u uw bestelling komt afhalen, is het niet nodig om thuis op een transporteur te wachten. U kiest het afhaalpunt en het tijdperk zelf. Wij zouden u alleen willen vragen, de FloorHouse winkel waar u de bestelling wenst af te halen, eventjes te bellen, zodat de medewerkers het klaarzetten van uw bestelling alvast kunnen regelen.

 • U bereikt steeds een persoonlijke FloorHouse aanspreekpartner voor al uw vragen.

 • U wenst het afhaaldatum nog een keer te verzetten? Helemaal geen probleem. Onze medewerkers houden hier graag rekening mee. Geef hen een telefoontje en wij passen de afhaaldatum nog eens aan.

 • U kunt resterende bedragen gemakkelijk in het winkelpunt betalen. Dit kan cash, met bancontact of met Eco-Cheques. U hebt nog vragen over de betaling? Kijk hiervoor op de pagina "online betalingen".
 • Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL