Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Contacteer ons.
Laden
Bezig met toevoegen...

Hywood - een prachtige parketvloer met het onderhoudsgemak van rigid

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning? Dan is een Hywood vloer een uitstekende keuze. Hywood vloeren zijn 100% hout, maar hebben een ongekende dichtheid en afwerking. Hierdoor zijn ze vocht-, druk- en vuilbestendig, en beter bestand tegen krassen.

We vertellen je alles over Hywood vloeren. We bespreken de voordelen van Hywood vloeren, de verschillende soorten Hywood vloeren, en waar je Hywood vloeren kunt kopen.

De Collecties van Hywood

Parket kopen doe je best niet impulsief. Bij Hywood hebben ze verschillende afmetingen en afwerkingen van planken vloeren, die nog eens zeer makkelijk te plaatsen zijn:

Hywood vloeren, innovatieve rigid parket.

 • Uitstraling en warmte van parket maar onderhoudsvriendelijk en bestand tegen slijtage
 • 100% natuurlijk hout en harsen
 • Ongeziene afwerking en dichtheid.
 • Vocht-, druk- en vuilbestendig. En beter bestand tegen krassen.
 • Duurzame vloer om levenslang mee te gaan

 • Koop je prachtige Hywood vloer makkelijk online bij FloorHouse, of kom eens langs in de winkel. Steeds tegen de laagsteprijsgarantie.

  Nieuw: FloorHouse Roomviewer

  Nu een grote selectie vloeren in 360° bekijken dankzij onze roomviewer.

  HYWOOD - Rigid Parket, een unieke vloer om van te houden


  Comfortabel & Warmte-isolerend

  Dat het een genot onder je blote voeten is, vertelden we al. Maar wist je ook dat de Hywood Rigid Parket perfect combineerbaar is met vloerverwarming en -koeling?

  Ecologie en Duurzaamheid

  Het groene thema speelt in de productie van deze vloer een hoofdrol. Het hout is afkomstig van verantwoord bosbeheer en tijdens de productie in Duitsland wordt streng toegezien op het gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen. Daardoor kan Hywood Rigid Parket trots pronken met de steeds belangrijker wordende toonaangevende eco-certificaten. 100% natuurlijke materialen betekent dan ook dat deze vloer 100% recycleerbaar is.

  Woongezond

  Met Hywood Rigid Parket haal je een product in huis waarbij alle mogelijke schadelijke kunststoffen geweerd zijn. Dit is 100% hout. En toch is het door de innovatieve technologie erachter gelukt om het brandveiligheidscertificaat Bfl-s2 te behalen, wat wil zeggen "heel moeilijk brandbaar". De hoge dichtheid van de plank maakt het zeer bestand tegen de bekende vijanden water, vuil, krassen en druk door zware voorwerpen. Dit blijkt uit verschillende officiële tests.

  Lifetime Garantie

  Ook in vergelijkende tests met andere vloertypes blinkt Hywood Rigid Parket op indrukwekkende wijze uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij levenslange garantie bieden op dit product. Hieronder een kleine demonstratie.  Klaar voor het leven van alledag, een leven lang

  De Blauwe Engel


  Bij het winkelen zijn steeds meer mensen op zoek naar producten die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. Dit is precies waar de Blauwe Engel voor staat. Al 40 jaar garandeert de milieukeur hoge normen voor de bescherming van ons milieu en onze gezondheid - onafhankelijk en geloofwaardig.
  Steffi Lemke (Bondsministerie voor Milieu, Natuurbehoud, Nucleaire Veiligheid en Consumentenbescherming)

  Al meer dan 40 jaar identificeert het milieukeurmerk van de Bondsregering milieuvriendelijke producten en diensten. Geen enkel keurmerk in de non-foodsector is zo breed opgezet. Veel alledaagse producten dragen het milieukeurmerk: bijvoorbeeld verf, meubels, schoonmaakmiddelen of gerecycled papier.

  De Blauwe Engel is een onpartijdig en economisch onafhankelijk vrijwillig productlabel. Dit wordt gewaarborgd door het Bondsministerie voor Milieu als keurmerkhouder, het Bondsmilieuagentschap voor de wetenschappelijke ontwikkeling van de gunningscriteria, de "Milieukeurjury" als besluitvormingsorgaan en RAL gGmbH als onafhankelijke certificeringsorganisatie.

  Eco


  Het
  eco-Institut bestaat sinds de jaren ‘80 als onafhankelijk, particulier bedrijf. Het behoort tot de meest ervaren Duitse laboratoria, die lucht in binnenruimtes op schadelijke stoffen testen. We brengen tot 90% van onze tijd in gesloten ruimtes door. De kwaliteit van de lucht in de ruimte beslist over ons welzijn en over onze gezondheid.

  Het eco-Institut test onze vloeren


  • op het totale productieproces
  • op de toevoegingen die wij gebruiken
  • op schadelijke ingrediënten zoals weekmakers, zware metalen of pesticiden
  • op giftige gassen die ontsnappen
  • op geurtjes

  VOC

  VOC is de afkorting van de Engelse aanduiding Volatile Organic Compounds. Vertaald betekent dit “vluchtige organische verbindingen”. Onze huizen en ruimtes zijn beter geïsoleerd dan vroeger. Dat resulteert erin dat stoffen die in materialen zitten en verdampen, langer in de lucht van de ruimte blijven hangen. Enkele van deze stoffen zijn bewijsbaar schadelijk voor onze gezondheid.

  Het label A+ tot C wordt gebruikt ter identificatie van de emissie van bouwproducten en materialen voor interieurdecoratie en is afkomstig uit Frankrijk.


  EPD

  EPD is de afkorting van de Engelse aanduiding Environmental Product Declaration. Het gaat om de beschrijving van de relevante eigenschappen van een producten met betrekking tot het effect op het milieu. Hierbij beschouwt dit document zo mogelijk de hele levensweg van het product.

  CARB 2

  CARB is de afkorting van “Air Resources Board”. Dit is een regeringscommissie van de staat Californië in de Verenigde Staten. Seit 1967 verordnet dieses Beratungsgremium besonders strenge Gesetzesvorschläge zur Luftreinhaltung.


  CE

  CE is de afkorting van “Conformité Européenne” (Europese conformiteit). Met het CE-kenmerk verklaren wij dat onze producten voldoen aan alle gelden Europese voorschriften. De Europese voorschriften omvatten het brandgedrag, de emissies van formaldehyde, de VOC-emissie evenals de aanwezigheid van PCP en duurzaamheid.

  PEFC

  PEFC kunt u zien als een TÜV voor onze bossen. Hij bewaakt de verhouding tussen het kappen van bomen in bossen en bomen die nieuw groeien. Voor deze organisatie werken wereldwijd onafhankelijke experts. Die controleren de hele procesketen - van grondstof tot vloerbedekking. PEFC beschermt onze bossen en behoudt ze voor de wereld van onze kinderen.


  ter Hürne is als onderneming gecertificeerd volgens FSC® en PEFC.

  Forest Stewardship Council®

  FSC® is een onafhankelijke non-profit organisatie. Deze zet zich wereldwijd in voor een milieuvriendelijk, duurzaam en maatschappelijk verantwoord bosbeheer. FSC® certificeert bossen en van hout gemaakte producten. Toonaangevende ecologische NGO's zijn lid van FSC® en werken actief aan de voortdurende verbetering van het systeem.

  Kijk uit naar onze FSC® gecertificeerde Hywood producten.

  HYWOOD - Rigid Parket, productvoorstelling in beeld


  Hywood Logo

  HYWOOD WINT GREEN COLLECTION AWARD 2023

  Op de recent gehouden vakbeurs Domotex in Hannover stonden onderwerpen als duurzaamheid, ‘woongezondheid’ en circulaire economie centraal. Een onafhankelijke gerenommeerde jury bekroonde Hywood met een prestigieuze Green Collection Award 2023. De vakjury roemde in het rapport het woongezonde aspect maar ook het duurzaamheidsconcept van het product. “Hywood heeft een positieve invloed op de woonomgeving en slaat tegelijk CO2 op. Zo bindt een vloer van 40 vierkante meter de CO2-emissie van een heel jaar van een eengezinswoning." De jury was ook vol lof over het circulaire concept van Hywood. Uit afval tijdens de productie, maar ook uit gebruikte Hywood-vloeren ontstaan weer nieuwe Hywood-vloeren. Dat wil zeggen: recycling zonder downcycling.
  Green Collection Award 2023  FLOORHOUSE TOPDEALS

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL