Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Hywood - een prachtige parketvloer met het onderhoudsgemak van rigid

Dé Hybride Innovatie van 2022

Winnaar Green Collection Award 2023

Heel af en toe breekt een innovatie echt door alle grenzen heen. Hywood Rigid Parket is zo'n absolute gamechanger. Een totaal nieuw product, 100% gemaakt van hout en natuurlijke harsen, maar met een in de vloerenwereld ongeziene dichtheid en afwerking, die vuil, vocht, druk en krassen weert als geen ander.
De hybride houten Hywood Rigid Parket combineert écht het beste van de twee werelden, zo bewijst ook de levenslange garantie.

De Collecties van Hywood

Parket kopen doe je best niet impulsief. Bij Hywood hebben ze verschillende afmetingen en afwerkingen van planken vloeren, die nog eens zeer makkelijk te plaatsen zijn:

Hywood vloeren, innovatieve rigid parket.

 • Uitstraling en warmte van parket maar onderhoudsvriendelijk en bestand tegen slijtage
 • 100% natuurlijk hout en harsen
 • Ongeziene afwerking en dichtheid.
 • Vocht-, druk- en vuilbestendig. En beter bestand tegen krassen.
 • Duurzame vloer om levenslang mee te gaan

 • Koop je prachtige Hywood vloer makkelijk online bij FloorHouse, of kom eens langs in de winkel. Steeds tegen de laagsteprijsgarantie.

  Nieuw: FloorHouse Roomviewer

  Nu een grote selectie vloeren in 360° bekijken dankzij onze roomviewer.

  HYWOOD - Rigid Parket, een unieke vloer om van te houden


  Comfortabel & Warmte-isolerend

  Dat het een genot onder je blote voeten is, vertelden we al. Maar wist je ook dat de Hywood Rigid Parket perfect combineerbaar is met vloerverwarming en -koeling?

  Ecologie en Duurzaamheid

  Het groene thema speelt in de productie van deze vloer een hoofdrol. Het hout is afkomstig van verantwoord bosbeheer en tijdens de productie in Duitsland wordt streng toegezien op het gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen. Daardoor kan Hywood Rigid Parket trots pronken met de steeds belangrijker wordende toonaangevende eco-certificaten. 100% natuurlijke materialen betekent dan ook dat deze vloer 100% recycleerbaar is.

  Woongezond

  Met Hywood Rigid Parket haal je een product in huis waarbij alle mogelijke schadelijke kunststoffen geweerd zijn. Dit is 100% hout. En toch is het door de innovatieve technologie erachter gelukt om het brandveiligheidscertificaat Bfl-s2 te behalen, wat wil zeggen "heel moeilijk brandbaar". De hoge dichtheid van de plank maakt het zeer bestand tegen de bekende vijanden water, vuil, krassen en druk door zware voorwerpen. Dit blijkt uit verschillende officiële tests.

  Lifetime Garantie

  Ook in vergelijkende tests met andere vloertypes blinkt Hywood Rigid Parket op indrukwekkende wijze uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij levenslange garantie bieden op dit product.

  Klaar voor het leven van alledag, een leven lang


  HYWOOD - Rigid Parket, productvoorstelling in beeld

  Hywood Logo

  HYWOOD WINT GREEN COLLECTION AWARD 2023

  Op de recent gehouden vakbeurs Domotex in Hannover stonden onderwerpen als duurzaamheid, ‘woongezondheid’ en circulaire economie centraal. Een onafhankelijke gerenommeerde jury bekroonde Hywood met een prestigieuze Green Collection Award 2023. De vakjury roemde in het rapport het woongezonde aspect maar ook het duurzaamheidsconcept van het product. “Hywood heeft een positieve invloed op de woonomgeving en slaat tegelijk CO2 op. Zo bindt een vloer van 40 vierkante meter de CO2-emissie van een heel jaar van een eengezinswoning." De jury was ook vol lof over het circulaire concept van Hywood. Uit afval tijdens de productie, maar ook uit gebruikte Hywood-vloeren ontstaan weer nieuwe Hywood-vloeren. Dat wil zeggen: recycling zonder downcycling.
  Green Collection Award 2023  FLOORHOUSE TOPDEALS

  Laden
  Laden
  Veilig online betalen met o.a.
  Levering / pakketverzending naar BE en NL