Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

HYWOOD - Rigid Parket, exclusief in België te koop bij FloorHouse

Dé Hybride Innovatie van 2022

Heel af en toe breekt een innovatie echt door alle grenzen heen. Hywood Rigid Parket is zo'n absolute gamechanger. Een totaal nieuw product, 100% gemaakt van hout en natuurlijke harsen, maar met een in de vloerenwereld ongeziene dichtheid en afwerking, die vuil, vocht, druk en krassen weert als geen ander.
De hybride houten Hywood Rigid Parket combineert écht het beste van de twee werelden, zo bewijst ook de levenslange garantie.

Het beste van Parket

Hou je van de natuurlijke uitstraling en warmte van Parket, maar ben je bang voor het onderhoud en de slijtage ervan?
Hywood biedt je de hardste houten vloer ooit die je mag poetsen zoals je wil, nooit meer zal hoeven op te schuren, levenslang meegaat en bovendien 100% recycleerbaar is.

én het beste van Rigid

Ben je gewonnen voor het gebruiksgemak en de stevigheid van Rigid Vloeren maar mis je de echte natuurlijke houten touch?
Hywood biedt je een ongelooflijk gebruiksvriendelijke en bestendige vloer, eenvoudig zelf te leggen, woonveilig, en een sensueel plezier voor het oog en je blote voeten.
Zorse

Ontdek de volledige Hywood collectie

Hywood Logo

HYWOOD - Rigid Parket, een unieke vloer om van te houden


Comfortabel & Warmte-isolerend

Dat het een genot onder je blote voeten is, vertelden we al. Maar wist je ook dat de Hywood Rigid Parket perfect combineerbaar is met vloerverwarming en -koeling?

Ecologie en Duurzaamheid

Het groene thema speelt in de productie van deze vloer een hoofdrol. Het hout is afkomstig van verantwoord bosbeheer en tijdens de productie in Duitsland wordt streng toegezien op het gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen. Daardoor kan Hywood Rigid Parket trots pronken met de steeds belangrijker wordende toonaangevende eco-certificaten. 100% natuurlijke materialen betekent dan ook dat deze vloer 100% recycleerbaar is.

Woongezond

Met Hywood Rigid Parket haal je een product in huis waarbij alle mogelijke schadelijke kunststoffen geweerd zijn. Dit is 100% hout. En toch is het door de innovatieve technologie erachter gelukt om het brandveiligheidscertificaat Bfl-s2 te behalen, wat wil zeggen "heel moeilijk brandbaar". De hoge dichtheid van de plank maakt het zeer bestand tegen de bekende vijanden water, vuil, krassen en druk door zware voorwerpen. Dit blijkt uit verschillende officiële tests.

Lifetime Garantie

Ook in vergelijkende tests met andere vloertypes blinkt Hywood Rigid Parket op indrukwekkende wijze uit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij levenslange garantie bieden op dit product.

Klaar voor het leven van alledag, een leven lang


Hywood Logo


HYWOOD - Rigid Parket, productvoorstelling in beeld
Hywood Logo

HYWOOD - Rigid Parket, onze collecties
exclusief in België bij FloorHouse

FLOORHOUSE TOPDEALS

Laden
Laden
Veilig online betalen met o.a.
Levering / pakketverzending naar BE en NL