Welkom bij FloorHouse! U heeft vragen? Klik hier.
Laden
Bezig met toevoegen...

Plinten

Voor een mooie afwerking van uw nieuwe vloer

Bij FloorHouse vindt u niet enkel een groot aanbod laminaatvloeren, parket, kurk of click-vinyl vloeren, maar ook de passende toebehoren voor een mooie afwerking van de nieuwe vloer.

Plinten zorgen ervoor dat de overgang van vloer naar uw muur schoon wordt afgewerkt. Daarvoor kunt u plinten in het decor van de betreffende vloer kiezen of schilderplinten, die in de juiste muurkleur geverfd kunnen worden. Daarenboven heeft u de keuze uit een groot aantal vormen en afmetingen.

En vanzelfsprekend zijn er specifieke plinten voor parket, laminaat, kurk of click-vinyl. De meeste leveranciers bieden u, passend tot hun vloerencollecties, bijhorende plinten in de betreffende decors.

U kunt kiezen tussen lage scotia plinten, hoge plinten, moderne parketplinten en specifiek gevormde plinten. Er zijn zelfs afdekplinten die over bestaande plinten geplaatst kunnen worden zonder deze te beschadigen.  Verschillende technologieën zorgen ervoor, dat de plinten deels op de gewenste hoogte gezaagd kunnen worden.

Voor de installatie zijn er verschillende mogelijkheden. De snelste manier om standaard plinten te installeren is het gebruik van clipsen. Ook deze zijn hier in de webshop van FloorHouse verkrijgbaar.

3691 product(en) gevonden
    Laden
    Laden
    Veilig online betalen met o.a.
    Levering / pakketverzending naar BE en NL